OUTDOOR

Kitesurf

Kom højt over bølgerne
med kitesurfing på højskole

Dette er et ekstra tilvalg og indgår derfor ikke som et fag i skemaet.

Hos os kan du få et introkursus til kitesurfing. Vi stiller udstyr og undervisning til rådighed. Efterfølgende har du mulighed for, at gå ud på egen hånd.

Kurset koster ekstra: 1.500 kr.

Når vi afholder kitesurf-kursus er det gutterne fra staysalty.dk, der kommer og underviser i teori og praksis. De stiller alt udstyr til rådighed, så det eneste du skal huske er din motivation og lyst til at prøve kitesurfing.

Sporten er fremadstormende i DK og det fede ved netop kitesurfing, er, at du kan surfe på de fleste farvande i Danmark. Det eneste det kræver er lidt vind – hvilket vi jo heldigvis har rigeligt af.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak


  Send en besked   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus