OUTDOOR

Mountainbike

Egen Mountainbike-bane rund om højskolen

Mountainbike er for dig, der elsker at drøne med fuld fart gennem skovens snævre stier og forcere stejle bakker med syre i begge ben. På Nordjyllands Idrætshøjskole vil du opleve begge dele og mere til.

Udover at køre en masse på mountainbike så kommer du også til at arbejde med: sikkerhed, kondition, teknik og tilrettelæggelse af effektiv mountainbike-træning. Vi råder på Nordjyllands Idrætshøjskole over egne cykler samt egen mountainbike-bane. Derudover har vi også adgang til en teknikbane, hvor selv den mest hardcore MTB’er kan blive udfordret.

Du kan deltage i faget Mountainbike uanset niveau, og selvom vi derfor ofte oplever hold, hvor der er både nybegyndere og øvede, så er vores lærer, Anders, verdensmester i at skabe træninger så alle bliver udfordret.

Vi er så privilegeret her på Nordjyllands Idrætshøjskole, at der i nærheden af skolen ligger flere gode områder til Mountainbike-kørsel. Derudover plejer vi også, at tage på en længere tur ud til en af de store skove i Nordjylland, så du virkelig kan opleve nogle fede mountainbike-ruter.

Som en del af et ophold på Nordjyllands Idrætshøjskole tager vi også på rejser ud i verden. Vi rejser bl.a. til Chamonix i Frankrig, hvor du kan opleve nogle af de fedeste mountainbike-ruter. Derudover rejser vi to gange om året til Club La Santa, hvor vulkanøens skarpe og barske natur danner perfekte og anderledes udfordringer, når du sidder i sadlen.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak


  Send en besked   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus