FITNESS

Outdoor Fitness

Fitness i naturen – DET er fedt!

Både kondition, styrke og bevægelighed trænes samtidig med, at hovedet bliver ”blæst igennem”, og humøret stiger. Vi træner med naturen eller byen som ramme og udnytter de muligheder, omgivelserne giver – træstammer, bakker, sten, trapper mv. er alle effektive træningsredskaber.

Hvilke resultater kan du opnå med outdoor fitness?

Træning i naturen kan give præcis samme gode resultater som træning i et fitnesscenter. Løb og gang i bakker bedrer konditionen, øvelser med kroppen, træstammer og sten som modstand bedrer muskelmassen og muskelstyrken, og endelig bedres kroppens bevægelighed gennem smidighedsøvelser…… og med garanti for en fantastisk, afvekslende udsigt!

Hvem kan træne outdoor fitness

Outdoor fitness er for alle! Naturen byder på mange muligheder for at tilpasse træningen til netop dit behov. Undervisningen differentieres således, at alle bliver udfordrede.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Det skal opleves i virkeligheden. Vi tilbyder både fysiske rundvisninger på skolen. Helt uforpligtende. Derudover kan du også benytte vores virtuelle rundvisning her på siden.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak
  Send en besked

   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus