OUTDOOR

Xterra

Er du ikke bange for at få mudder på tøjet og mærke din puls hamre?

En vildere udgave af det klassiske triatlon. Ryttercyklen er skiftet ud med en mountainbike, svømning er i åbent vand og løb foregår i kuperet terræn. Du skal med andre ord ikke være bange for at blive beskidt!

XTERRA er en international fremadstormende offroad-triatlonserie, der har taget Nordjyllands Idrætshøjskole og ikke mindst Danmark med storm. Vi udnytter i høj grad den omkringliggende natur, der består at flere skove og naturmæssige udfordringer. Her træner vi teknik, mountainbike og trailløb, så du kan fornemme de fede udfordringer og oplevelser, der ligger heri. Da vesterhavet er lige voldsomt nok at svømmetræne i, bruger vi svømmearenaen her i Brønderslev. Her råder vi over et 50 meter bassin, der skaber de bedste rammer for svømmetræningen.

Du skal vælge XTERRA, hvis du har lyst til at udfordre dig selv fysisk og psykisk. Træningen er både praktisk, men også teoretisk, således at du får den rette forståelse for de forskellige idrætsdiscipliner. Det skaber den nødvendige sammenhæng for at få succes inden for XTERRA.

Du vil i løbet af faget komme igennem følgende:

 • Mountainbike
 • Trailløb
 • Svømning
 • Træningslære
 • Teori

Du kan deltage i faget XTERRA uanset niveau, og vi råder over det nødvendige udstyr, du skal bruge. Så har du lyst til at prøve kræfter med en forholdsvis ny og fremadstormende sport, så skal du kaste dig ud i XTERRA.

Er du stadig mest til klassisk triatlon har du selvfølgelig også mulighed for det her på Nordjyllands Idrætshøjskole. Find faget her.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Det skal opleves i virkeligheden. Vi tilbyder både fysiske rundvisninger på skolen. Helt uforpligtende. Derudover kan du også benytte vores virtuelle rundvisning her på siden.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak
  Send en besked

   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus