Tilvalgsfag

Disse fag er helt og aldeles frivillige at deltage i. Tilvalgsfagene er af syv ugers varighed og ligger en hverdagsaften. Du kan vælge mellem: Keramik, Guitarundervisning eller eSport. Læs om hver enkelt fag herunder. Bemærk, at der er begrænsede pladser.

OBS. Aktiviteterne vælges efter du er startet

Keramikfag - Nordjyllands Idrætshøjskole

KREA – Keramik

Her tager vi over til vores lokale kunstner, Lena. Hun har sit eget værksted og den rette know-how, så du får de rigtige omgivelser til at lave din keramik. Du kommer til at arbejde med flere forskellige udtryksformer, men arbejder primært med ler. Samtidig hygger vi omkring bordet, hvor Lena virkelig forstår at sætte den rette stemning.

Counter Strike - CS:GO - Nordjyllands Idrætshøjskole

eSport – CS:GO (Midlertidig aflyst)

Har du en kærlighed for CS:GO eller vil du gerne prøve kræfter med det? I dette fag drager vi over i helt nye eSports faciliteter, hvor alt grej spiller maks. Så er du klar til at lære om taktik, teknik og fællesskabet i eSportens verden, er det her lige noget for dig.

Guitarundervisning - Nordjyllands Idrætshøjskole

Guitarundervisning

Drømmer du om, at styre fællessangen rundt om lejrbålet? Eller vil du bare gerne blive bedre til at spille guitar? Så kan du få guitarundervisning her på NIH. Vi har en guitar du kan låne, men du må selvfølgelig også medbringe din egen. Det er primært for begyndere.

Få vores brochure

    Få tilsendt vores brochure.


    Nej takJa tak