Skip to main content
search
Bliv klogere på, hvem vi er

Bestil/download vores brochure herunder

Du kan vælge at downloade vores brochure, men du har selvfølgelig mulighed for at få tilsendt en fysisk. Selvom du skal vente på, at modtage din brochure på god gammeldags manér – så er det det hele værd. Du kan både få brochuren fysisk og digitalt. Den bliver printet i genbrugspapir, så vi skåner miljøet mest muligt.

I vores brochure kan du læse en masse om, hvad et højskoleophold på Nordjyllands Idrætshøjskole indebærer. Vi præsenterer vores efterårs- og forårsopstarter, generel information, priser, højskolelærere, rejser og meget mere. Herunder finder du to formularer. Én til at bestille fysisk og digital brochure samt én til udelukkende digital. God fornøjelse.

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak


   Download vores brochure her.


   Få en rundvisning på NIH

   At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

   Hvordan kan din dag komme til at se ud?

   Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

   Se eksempel på skema >
   Close Menu

   Se ledige hold

   Vi har ledige pladser til efteråret 2023

   Få et overblik over vores opstarter og tilmeld dig nemt her.

    

   Se alle hold