BOLD & SPORT

Volleyball

Bolden er givet op til en gang volleyball på idrætshøjskole.

Teamwork er essentielt i volleyball. Derfor fokuserer vi på, at skabe et fællesskab, hvor du kommer til at kende dine holdkammeraters styrker og svagheder. Det handler om at skabe holdånden, så du går den ekstra mil og kaster dig efter bolden, for at redde pointet til dit hold.

Som en del af træningen arbejdes der med teamwork, overblik og teknik. Der vil løbende blive arbejdet systematisk med grundslagene: serv, smash, baggerslag og fingerslag. Anja, der underviser, tager udgangspunkt i dit niveau. Det betyder, at du kan være med, også selvom du aldrig har prøvet volleyball før.

Udover teamwork er fysik, mentalitet, taktik og psykologi vigtige aspekter i volleyball. Her går vi bl.a. ind og arbejder med de perioder, hvor spillet ikke fungerer, når humøret er i bund og modstanderholdet kører derudaf. Hvordan tackles dette? Hvordan vender I som hold spillet til jeres fordel igen? Hvad kan du gøre? Det er netop her, at teamwork betyder så uendeligt meget. Det vil du opleve, hvis du vælger volleyball på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus