UDDANNELSE

Kost & Forbrænding

Lær mere om kroppen og bliv samtidig studieklar

Lær om kroppens fysiologi og bliv samtidig rustet til et eventuelt studie.

Er du på vej mod en videregående uddannelse inden for sundhedsområdet? Er du optaget af din egen og andres sundhed? Synes du, koblingen mellem idræt og sundhed er spændende? Her forbereder du dig specifikt til uddannelser som fysioterapeut, sygeplejerske, ernæringsvejleder, ergoterapeut eller medicin. Drømmer du om at blive arkitekt, kan du dog også sagtens være med. Det vigtigste er sådan set din interesse i, hvordan kroppen virker.

Hvis du ydermere er vild med at spise lidt lækkert og sundt mad, så er Kost & Forbrænding faget at vælge. Her går vi nemlig også en tur i køkkenet og tilbereder sunde velsmagende retter. Du lærer, hvilken indflydelse maden har på din krop, og hvorfor det er vigtigt at spise sundt og varieret. Det fungerer bedst, hvis du samtidig får lov til at smage noget sundt og lækkert mad.

Som en del af faget vil du opleve følgende:

 • Kost og energiomsætning
 • Sundhedsbegreber & sundhedspolitik
 • Sund madlavning – mad til idrætsudøvere

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus