UDDANNELSE

Vejen videre – Studievalg

Har du brug for hjælp eller vejledning til “det næste skridt”?

Faget er frivilligt at deltage i, og ligger en hverdagsaften. Her får du hjælp til at tage de næste skridt mod dit kommende studievalg eller dit næste job. Du kommer til at reflektere over fremtiden i forhold til alle de muligheder, som findes.

Gennem et struktureret forløb arbejder vi med at skabe en indsigt i og forståelse af uddannelsesverden for at hjælpe dig på vej mod det rette uddannelsesvalg.

I faget beskæftiger vi os med en bred vifte af redskaber til at skabe et overblik. Herunder værdipræcisering, personlighedstest, cv-udarbejdelse mv. Yderligere bruger vi oplægsholdere fra erhvervslivet, som hjælper os med at forstå, hvad der aktuelt efterspørges i job- og uddannelsesverden.

Faget er placeret i et af vores ydermoduler i skemaet og er valgfrit. Det betyder, at vi har mulighed for at give dig individuel vejledning og feedback i relation til dine valg af uddannelse og job.

Kvote 2

I den afsluttende periode op mod deadline for kvote 2 arbejder vi målrettet med motiverede ansøgninger, som er skræddersyet mod drømmestudiet eller drømmejobbet.

Uanset om du allerede kender dit næste skridt efter højskolen eller er på bar bund i uddannelsesjunglen, forsøger vi at hjælpe dig sikkert videre.

Faget er en tilvalgsmulighed, som også præsenteres, når du er startet på højskolen. Derfor skal du ikke vælge faget på forhånd på din tilmelding.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus