LIVSSTIL VALGFAG

Creative Lab

Bliv klogere på din egen kreativitet

Hvorfor nøjes med at drømme om det perfekte slutresultat, når skabelsesrejsen kan være lige så magisk?

På Creative Lab dykker vi ned i kunstens verden med et twist af leg og eksperimentering! Vi tager springet fra teori til praksis, bruger krop, sanser og hvad vi ellers har i værktøjskassen af personlig viden, til at skabe noget unikt.

Forestil dig et laboratorium, hvor din kreativitet er forsøget. Vi udforsker, tester og omfavner alt det, vores nysgerrighed bringer os til. Fra det smukke til det skøre – alt er velkomment i vores søgen efter kreativ arbejdsformer.

Forbered dig på at tegne, male, skrive, udføre små sketches og endda lege med vand. Hver proces er en spændende rejse – uanset om resultatet bliver bizart, sjovt, eller fuldstændig fantastisk.

Kom og lad kunsten lege med os på Creative Lab!

Vær opmærksom på, at ikke alle valgfag bliver oprettet og/eller udbudt på alle hold.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Send en besked


  Kontaktoplysninger

  • Adresse
   Parkvej 61, 9700, Brønderslev
  • Email
   info@nih.dk
  • Telefon
   +45 98 82 53 00
  • Øvrig information
   Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
   20 min. kørsel fra Aalborg
   80 min. kørsel fra Aarhus