LØBEREJSE TIL
BERLIN HALVMARATHON

Nyd Berlin og løb et halvmarathon

Pris: 2.100

Foråret er for mange ensbetydende med løbeskoene igen bliver fundet frem og formen skal testes efter en lang vinter.

Sådan er det også på NIH, hvor vi fra forårets start tilbyder en løbeoplevelse ud over det sædvanlige i Europas løbehovedstad.

Nu har du muligheder for at tage med Nordjyllands Idrætshøjskole, og dine bedste venner, på roadtrip til Europas førende løbe by– Berlin, for at udfordre dig selv og få dit livs løbeoplevelse. Her løber vi et halvmarathon, og du kan deltage uanset om det er dit første eller dit tiende.

Ens for alle på turen er muligheden for at løbe de 21km gennem Berlins gader sammen med 35.000 andre løbere. Heraf nogle af de bedste løbere i verden.

Løbeoplevelsen byder både på Berlins mange fantastiske gader og historiske bygninger og muligheden for kombinere sport og sightseeing.

Turen til Berlin er dog meget mere end blot løb, idet vi selvfølgelig også skal udforske byens fantastiske idrætshistorie og kultur, heriblandt OL 1936, hvor vi besøger byens olympiske stadion.

Den bedste måde at opleve Berlin er på cykel. Derfor benytter vi os af muligheden for at leje cykler, så vi kan udforske byens meget forskellige øst- og vestdel.

Sidst, men ikke mindst, får du muligheden for at opleve Berlin på egen hånd sammen med dine højskolevenner!

Så er du frisk på at kombinere dit livs udfordring og en uforglemmelig storbysoplevelse? Så bør du joine forårets tur til Berlin.

Få en rundvisning på NIH

Du er altid velkommen på en rundvisning. Her ser du hele skolen og alle de fede faciliteter. Derefter tager vi en snak om alt det praktiske såsom rejser, fag, skema, priser osv. Du kan få en forsmag i vores virtuelle verden, men vi vil allerhelst møde dig i virkeligheden 😃 Vi glæder os til at se dig 👉

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Byg dit eget skema >

Send en besked

  Kontaktoplysninger

  • Adresse
   Parkvej 61, 9700, Brønderslev
  • Email
   info@nih.dk
  • Telefon
   +45 98 82 53 00
  • Øvrig information
   Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
   20 min. kørsel fra Aalborg
   80 min. kørsel fra Aarhus

  Bestil vores gratis brochure

   Få tilsendt vores brochure.