Skip to main content
search

LØBEREJSE TIL
BERLIN HALVMARATHON

Nyd Berlin og løb et halvmarathon

 • Pris: 3.000
 • Varighed: 4 dage
 • Hvornår: Forår

Foråret er for mange ensbetydende med løbeskoene igen bliver fundet frem og formen skal testes efter en lang vinter.

Sådan er det også på NIH, hvor vi fra forårets start tilbyder en løbeoplevelse ud over det sædvanlige i Europas løbehovedstad.

Nu har du muligheder for at tage med Nordjyllands Idrætshøjskole, og dine bedste venner, på roadtrip til Europas førende løbe by– Berlin, for at udfordre dig selv og få dit livs løbeoplevelse. Her løber vi et halvmarathon, og du kan deltage uanset om det er dit første eller dit tiende.

Ens for alle på turen er muligheden for at løbe de 21km gennem Berlins gader sammen med 35.000 andre løbere. Heraf nogle af de bedste løbere i verden.

Løbeoplevelsen byder både på Berlins mange fantastiske gader og historiske bygninger og muligheden for kombinere sport og sightseeing.

Turen til Berlin er dog meget mere end blot løb, idet vi selvfølgelig også skal udforske byens fantastiske idrætshistorie og kultur, heriblandt OL 1936, hvor vi besøger byens olympiske stadion.

Den bedste måde at opleve Berlin er på cykel. Derfor benytter vi os af muligheden for at leje cykler, så vi kan udforske byens meget forskellige øst- og vestdel.

Sidst, men ikke mindst, får du muligheden for at opleve Berlin på egen hånd sammen med dine højskolevenner!

Så er du frisk på at kombinere dit livs udfordring og en uforglemmelig storbysoplevelse? Så bør du joine forårets tur til Berlin.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Send en besked


  Kontaktoplysninger

  • Adresse
   Parkvej 61, 9700, Brønderslev
  • Email
   info@nih.dk
  • Telefon
   +45 98 82 53 00
  • Øvrig information
   Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
   20 min. kørsel fra Aalborg
   80 min. kørsel fra Aarhus

  Bestil vores gratis brochure

   Få tilsendt vores brochure.


   Nej takJa tak


   Close Menu

   Se ledige hold

   Vi har ledige pladser til efteråret 2023

   Få et overblik over vores opstarter og tilmeld dig nemt her.

    

   Se alle hold