Skip to main content
search
Løberejse – Foråret

LØBEREJSE TIL BERLIN
HALVMARATHON

Pris
3.500 kr.
Varighed
4 dage
Hvornår
Forår

Nyd Berlin og løb et halvmarathon

Foråret er for mange ensbetydende med løbeskoene igen bliver fundet frem og formen skal testes efter en lang vinter.

Sådan er det også på NIH, hvor vi fra forårets start tilbyder en løbeoplevelse ud over det sædvanlige i Europas løbehovedstad.

Nu har du muligheder for at tage med Nordjyllands Idrætshøjskole, og dine bedste venner, på roadtrip til Europas førende løbe by– Berlin, for at udfordre dig selv og få dit livs løbeoplevelse. Her løber vi et halvmarathon, og du kan deltage uanset om det er dit første eller dit tiende.

Ens for alle på turen er muligheden for at løbe de 21km gennem Berlins gader sammen med 35.000 andre løbere. Heraf nogle af de bedste løbere i verden.

Løbeoplevelsen byder både på Berlins mange fantastiske gader og historiske bygninger og muligheden for kombinere sport og sightseeing.

Se andre rejser

Forårets tur til Berlin

Turen til Berlin er dog meget mere end blot løb, idet vi selvfølgelig også skal udforske byens fantastiske idrætshistorie og kultur, heriblandt OL 1936, hvor vi besøger byens olympiske stadion.

Den bedste måde at opleve Berlin er på cykel. Derfor benytter vi os af muligheden for at leje cykler, så vi kan udforske byens meget forskellige øst- og vestdel.

Sidst, men ikke mindst, får du muligheden for at opleve Berlin på egen hånd sammen med dine højskolevenner!

Så er du frisk på at kombinere dit livs udfordring og en uforglemmelig storbysoplevelse? Så bør du joine forårets tur til Berlin.

Kontakt os for at høre mere

Gå ikke glip af andre vores andre eventyr

En stor del af det at gå på idrætshøjskole er også at rejse. Vi har forskellige rejser i vores forårs- og efterårsophold. Men der er helt sikkert en for dig.

Vælg mellem: Ski-/snowboardrejse til de franske alper, adventurerejse til Chamonix med mulighed for udfordringer på Mont Blanc, sol og sommer på Lanzarote og et fantastisk eventyr til Indonesien. Du kan godt begynde at glæde dig!

Play Video

Se alle rejser i én video

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her