FITNESS

I form

Få redskaberne til at komme i dit livs form

Har du lyst til at give din krop et ekstra boost. Igennem masser af forskellige træningsformer, såsom styrketræning og udholdenhedstræning, forbedres din grundform.

Du præsenteres for fysisk træning og træningslære. Koblingen mellem disse to ting bruges i stort set alle timerne for at give dig en grundlæggende viden samt praktisk erfaring. Du udfordres til at forholde dig reflekteret og nuanceret til fysisk træning, samtidig med at forskellige aktiviteter afprøves.

Vi har tre forskellige grundtrin, der arbejdes ud fra:

Træningslære

Grundtræningens elementer: konditionstræning, muskeltræning, bevægelighedstræning, koordination og balance.

Arbejdsform

Undervisningen vil primært være lærerstyret. Der vil være fysisk aktivitet stort set hver gang for at give dig erfaringer, som kan bruges i de forskellige teoretiske oplæg, vi arbejder med sideløbende.

Hvem skal vælge I Form?

Du skal vælge faget, hvis du gerne vil træne og blive bedre til dette. Det kan også være for dig, der gerne vil undervise i og med idræt, senere i dit liv. Men helt overordnet, så er faget for alle, der gerne vil forbedre sin form.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus