Skip to main content
search

Nordjyllands Idrætshøjskole
Online tilmelding

– Til dit livs oplevelse –

Tilmeld dig Nordjyllands Idrætshøjskolen ved at klikke på det ophold du gerne vil være en del af. Du skal være ude i god tid, da vores højskoleophold hurtigt bliver udsolgt. Ønsker du at gå på idrætshøjskole i to periode, skal du tilmelde dig begge perioder herunder. Hvis du har spørgsmål så skriv eller ring endelig til os.

EFTERÅRET 2023
19 UGER

HVORNÅR:
06.08.23 – 16.12.23

Start hos os i august 2023. Tilmeld dig i god tid, så du er sikker på en plads. I efteråret kan du få alle vores fantastiske fag og samtidig få oplevelser ude i verden. Vi rejser til Tyskland, Marokko, Club La Santa, Indonesien og Frankrig.

UGEPRIS: DKK 1.725/uge

FORÅRET 2024
25 UGER

HVORNÅR:
07.01.24 – 29.06.24

Foråret er din mulighed for at få 25 fantastiske uger på idrætshøjskole. Her vil du opleve et unikt fællesskab kombineret med masser af forskellige fag og spændende rejser ud i verden. Tilmeld dig i god tid – vi har ofte udsolgt flere måneder før opstart.

UGEPRIS: DKK 1.775/uge

EFTERÅRET 2024
19 UGER

HVORNÅR:
04.08.24 – 15.12.24

Start i august 2024. Her får du efter sommerferien 19 magiske uger på idrætshøjskole. Tilmeld dig i god tid, så du er sikker på at få en plads. På E24 rejser vi til Club La Santa, Indonesien, Frankrig og på fodbold road trip i Tyskland.

UGEPRIS: DKK 1.775/uge

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak


  Close Menu

  Se ledige hold

  Vi har ledige pladser til efteråret 2023

  Få et overblik over vores opstarter og tilmeld dig nemt her.

   

  Se alle hold