ONLINE TILMELDING

– til dit livs oplevelse –

Tilmeld dig ved at klikke på det ophold du gerne vil være en del af. Du skal være ude i god tid, da vores højskoleophold hurtigt bliver udsolgt. Hvis du har spørgsmål så skriv eller ring endelig til os.

OPHOLD 2022

FORÅRET 2022
25 uger

09.01.22 – 03.07.22

UDSOLGT

TILMELD DIG
VENTELISTEN

Kom på højskole i januar på vores forårshold. Det er meget populært at komme på højskole i netop denne periode. Derfor skal du være ude i god tid, så du er sikker på at få en plads. Du kommer desuden også til at opleve landsstævnet i Svendborg på dette ophold.

EFTERÅRET 2022
19 uger

07.08.22 – 17.12.22

Ledige drengepladser*

TILMELD DIG
KLIK HER

Start på dit livs rejse efter sommerferien. Vores auguststart er meget populær, så ansøg om plads i god tid. På dette hold rejser vi til Club La Santa, Indonesien og Frankrig på adventurerejse.

*Venteliste for piger. Udfyld formularen for at skrive dig på ventelisten.

OPHOLD 2023

FORÅRET 2023
25 uger

08.01.22 – 01.07.22

Meget populær

TILMELD DIG
KLIK HER

Kom på højskole i januar 2023 på vores forårshold. Det er meget populært at komme på højskole i netop denne periode. Derfor skal du være ude i god tid, så du er sikker på at få en plads.

Senere kurser

Fra august 2023 og frem

Til dig der allerede nu vil være sikker på at få en plads på et af vores fremtidige ophold.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

    Få tilsendt vores brochure.


    Nej takJa tak