Skip to main content
search

Nordjyllands Idrætshøjskole
Online tilmelding

– Til dit livs oplevelse –

Tilmeld dig Nordjyllands Idrætshøjskolen ved at klikke på det ophold du gerne vil være en del af. Du skal være ude i god tid, da vores højskoleophold hurtigt bliver udsolgt. Ønsker du at gå på idrætshøjskole i to periode, skal du tilmelde dig begge perioder herunder. Hvis du har spørgsmål så skriv eller ring endelig til os.

FORÅRET 2024
25 UGER

HVORNÅR:
07.01.24 – 29.06.24

Foråret er din mulighed for at få 25 fantastiske uger på idrætshøjskole. Her vil du opleve et unikt fællesskab kombineret med masser af forskellige fag og spændende rejser ud i verden. Tilmeld dig i god tid – vi har ofte udsolgt flere måneder før opstart.

UGEPRIS: DKK 1.775/uge

EFTERÅRET 2024
20 UGER

HVORNÅR:
04.08.24 – 21.12.24

Start i august 2024. Her får du efter sommerferien 20 magiske uger på idrætshøjskole. Tilmeld dig i god tid, så du er sikker på at få en plads. På E24 rejser vi til Club La Santa, Indonesien, Frankrig og på fodbold road trip i Tyskland.

UGEPRIS: DKK 1.775/uge

FORÅRET 2025
26 UGER

HVORNÅR:
05.01.25 – 06.07.25

I foråret 2025 kommer du hele 26 uger på idrætshøjskole. Vi rykker dog teltpælene op i den sidste uge, hvor vi deltager på Landsstævnet i Vejle. Hos os får du en hverdag propfyldt med alt det du elsker. Sport, venskaber, fællesskab og de bedste lærere i verden. Tilmeld dig i god tid. Forårsopholdende er ofte udsolgt flere måneder før opstart.

UGEPRIS: DKK 1.775/uge
Landsstævnet: DKK 1.500 (obligatorisk)

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak


  Close Menu

  Se ledige hold

  Vi har ledige pladser til efteråret 2024

  Få et overblik over vores opstarter og tilmeld dig nemt her.

   

  Se alle hold