ADVENTUREREJSE TIL CHAMONIX, FRANKRIG

Kom med på store oplevelser

Pris: 5.500 kr.

efteråret tager vi til Chamonix i Frankrig ved foden af Mont Blanc. Chamonix er en mindre by beliggende i en dal i bjergområdet ved Mont Blanc, tæt på både Schweiz og Italien. Området er utroligt smukt og er kendt for sine mange muligheder i forbindelse med sportsudfordringer. Selv om byen kun har ca. 10.000 indbyggere, er der i løbet af året op mod 100.000 besøgende i byen på grund af dens mange muligheder.

Her kan du prøve kræfter med rafting, klatring, trekking og mountainbike i et af Frankrigs vildeste og mest fantastiske bjergområder – og sætte gang i adrenalinen med et paraglide-spring fra en bjergside.

Se vores fede adventurerejse-film

Der kræves ingen særlige forudsætninger ud over eventyrlyst og vilje til at bryde grænser.

På turen tager vi selvfølgelig hensyn til de forskellige niveauer, vores elever befinder sig på. Nogle er helt klar på alle de udfordringer, de kan blive stillet over for i Chamonix, mens andre fx har højdeskræk og brug for længere tid til at komme igennem mindre udfordringer. Turen er lavet, så alle kan være med, og man bestemmer naturligvis helt selv, hvor mange grænser man har lyst til at prøve af.

Vi har rejst til Chamonix de sidste 18 år og kender stedet og alle dets muligheder særdeles godt. Byen byder på både caféhygge, shopping, wellness og spa, badeland og meget mere ud over de mange idrætsmuligheder, der findes i området omkring Chamonix.

På rejsen kan du vælge mellem forskellige pakker, og måske tager du den ultimative udfordring og bestiger Mont Blanc?

Grundpakken

Grundpakken er den pakke, der er inkluderet i prisen for turen til Chamonix. Vælger du denne pakke, får du bl.a:

 • Rappelling og highwirebane
 • Rafting
 • Mountainbike
 • Klippeklatring
 • Trekking
 • Tilbud om landevejscykling i bjergene (Alpe d’Huez eller Finhaut-emosson, kendt fra Tour de France)
 • Paraglidning – har en merpris på ca. 900 kr.

Vælger du Petite Fourche-pakken, får du ud over grundpakkens elementer også 2 dages bjergbestigning på bjerget Petite Fourche (3429). Her lærer du grundelementer om bjergbestigning, herunder højdetilpasning. Petite Fourche-pakken har en merpris på ca. 2.500 kr.

Få en rundvisning på NIH

Du er altid velkommen på en rundvisning. Her ser du hele skolen og alle de fede faciliteter. Derefter tager vi en snak om alt det praktiske såsom rejser, fag, skema, priser osv. Du kan få en forsmag i vores virtuelle verden, men vi vil allerhelst møde dig i virkeligheden 😃 Vi glæder os til at se dig 👉

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Byg dit eget skema >

Bestil vores gratis brochure

Få tilsendt vores brochure.Send en besked

Kontaktoplysninger

 • Adresse
  Parkvej 61, 9700, Brønderslev
 • Email
  info@nih.dk
 • Telefon
  +45 98 82 53 00
 • Øvrig information
  Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
  20 min. kørsel fra Aalborg
  80 min. kørsel fra Aarhus