Skip to main content
search
Adventure – Efterår

ADVENTUREREJSE TIL
CHAMONIX, FRANKRIG

Pris
6.200 kr.
Varighed
7 dage
Hvornår
Efterår

Udforsk Chamonix, Frankrig – Adrenalin,
Eventyr og Natur ved Mont Blanc

I efteråret åbner døren til et eventyr i Chamonix, Frankrig, ved foden af det majestætiske Mont Blanc. Chamonix er en charmerende by, der ligger i en dal i det betagende bjergområde nær Mont Blanc, og den er omgivet af både Schweiz og Italien. Området er en sand perle, kendt for sin naturskønhed og utallige muligheder for sportsudfordringer. Selvom Chamonix kun har omkring 10.000 indbyggere, strømmer op til 100.000 besøgende til byen hvert år på grund af de utallige muligheder, den har at byde på.

Adrenalin og Eventyr i Højeste Potens

I Chamonix får du mulighed for at udfordre dine grænser og sætte gang i din eventyrlyst. Her kan du prøve kræfter med rafting, klatring, trekking og e-mountainbike i et af Frankrigs mest fantastiske bjergområder. Du kan også tage en dyb indånding og tage et paraglide og svæve ved bjergsiderne, hvilket vil sende din puls i vejret og give dig en uforglemmelig oplevelse.

Play Video

Se vores fede adventurerejse-film

Ingen Tidligere Erfaring Nødvendig

Uanset om du er en eventyrlysten nybegynder eller en erfaren sportsentusiast, er denne rejse designet til dig. Vi tager hensyn til forskellige erfaringsniveauer, og vores erfarne instruktører vil vejlede og støtte dig hele vejen. Hvis du har højdeskræk eller andre bekymringer, vil vi sørge for, at du har den nødvendige tid og støtte til at overvinde dem. Vores mål er at skabe en rejse, hvor alle kan være med, og du bestemmer selv, hvor langt du vil gå for at udfordre dine grænser.

Chamonix – Eventyr og Oplevelser i Overflod

Vi har besøgt Chamonix de sidste 20 år og kender stedet og alle dets muligheder indgående. Ud over de spændende aktiviteter har Chamonix også meget at byde på. Du kan nyde caféhygge, shopping, wellness og spa, besøge badeland og meget mere ud over de mange idrætsmuligheder, der findes i området omkring Chamonix.

Vælg Din Pakke

På vores rejse til Chamonix har du mulighed for at vælge mellem forskellige pakker, så du kan tilpasse din oplevelse efter dine ønsker.

Grundpakken inkluderer:

  • Rappelling og highwirebane
  • Rafting
  • E-Mountainbike
  • Klippeklatring
  • Trekking
  • Tilbud om landevejscykling i bjergene (Alpe d’Huez eller Finhaut-emosson, kendt fra Tour de France)
  • Paragliding kan tilvælges mod en merpris på ca. 900 kr.

Tilmeld dig denne vilde rejse til Chamonix, og oplev eventyr, natur og uforglemmelige øjeblikke ved Mont Blanc. Lad dine grænser blive udfordret, og skab minder for livet. Eventyret venter på dig!

Kontakt os for at høre mere

Gå ikke glip af andre vores andre eventyr

En stor del af det at gå på idrætshøjskole er også at rejse. Vi har forskellige rejser i vores forårs- og efterårsophold. Men der er helt sikkert en for dig.

Vælg mellem: Ski-/snowboardrejse til de franske alper, adventurerejse til Chamonix med mulighed for udfordringer på Mont Blanc, sol og sommer på Lanzarote og et fantastisk eventyr til Indonesien. Du kan godt begynde at glæde dig!

Play Video

Se alle rejser i én video

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her