LIVSSTIL-VALGFAG

Musik med mere

Musikkens verden

Musikken spiller en stor rolle i mange menneskers liv. Der bliver lyttet bevidst eller ubevidst til en række kunstnere på daglig basis. Vi følger med i kendissernes liv og lader os underholde af både deres musik, men også de glimt vi kan få af deres privatliv.

Men hvordan forholder vi os til den musik vi hører? Hvem styrer, hvilken musik vi eksponeres for? Er det rimeligt, at vi mæsker os i sangerens privatliv?

Det er nogle af de ting vi kigger nærmere på i musik med mere. Derudover ser vi på, hvilken magt musikken har til at ændre på verden. Kan den rigtige sang få os på barrikaderne? Kan den udfordre vores holdninger?
Hvilken musik foretrækker vi at høre, og hvorfor er vores smag forskellig? Hvordan er vilkårene for at slå igennem som musiker, og er man nødt til at give køb på sit privatliv, kunstneriske frihed eller noget helt tredje for at kunne leve af musikken?

Musikken er fællesnævnerne for faget, men emner rundt om kan være mange og forskellige. Vi aftaler i fællesskab på holdet, hvilke emner vi tager op.

Vær opmærksom på, at ikke alle valgfag bliver oprettet og/eller udbudt på alle hold.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus