Skip to main content
search

Surfrejse

SURFREJSE TIL
LANZAROTE

Play Video

Se vores surfrejse-video

Pris
ca. 7.500 kr.

(Bindende tilmelding)*

Antal pladser
Kun 15 pladser

– Tilmelding i god tid anbefales

Varighed
7 dage
Hvornår
Efterår

Surfrejsen går til Lanzarote og stranden Playa de Famara

Danmark er velsignet med smukke surfområder langs Vestkysten, og vi nyder virkelig de fantastiske bølger herhjemme. Men vi kan heller ikke lade være med at drømme om de varme strande og de udfordrende bølger i udlandet. På vores surfrejse til Lanzarote kombinerer vi det bedste fra begge verdener, og bringer dig tættere på dine drømmebølger.

Vi samarbejder med lokale surfere, der er eksperter i området og de tekniske færdigheder, der kræves. Sammen med vores dedikerede surfinstruktører, Anders og Camilla, vil de guide dig gennem alt, hvad du behøver at vide for at mestre kunsten at ride bølger. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren surfer, vil du drage fordel af vores undervisning og støtte på din surfrejse.

Som ekstra bonus kan du glæde dig til at bo på Club La Santa din rejse.

Du kan desuden forberede dig til rejsen med vores fag surf.

Play Video

Se vores surfrejse-video

Tilmeld dig

*Tilmelding til denne rejse er bindende. Du kan derfor ikke afmelde denne, hvis du først er tilmeldt.

Surf og fællesskab på Lanzarote

En af de ting, der gør vores surfrejser så specielle, er det tætte fællesskab, der naturligt opstår, når surfere deler deres lidenskab. Uanset om du er en erfaren surfer, der længes efter udfordrende bølger, eller en nybegynder, der ønsker at lære det grundlæggende, vil du finde et stærkt fællesskab på vores surfrejse. Vi tror på, at det er disse øjeblikke og oplevelser, der gør surfoplevelsen uforglemmelig.

Club La Santa
Vi bor på Club La Santa, hvor du får fri adgang til alle deres faciliteter. Her kan vi ligeledes bruge deres lagune til, at øve SUP, foil eller windsurf.

Se andre rejser

Playa de Famara – Paradis for Surfere

Our True Passion

Playa de Famara er en ægte surfers drøm. Med sin gyldne sandstrand og konstante bølger er dette stedet, hvor surfere fra hele verden samles for at udfordre havets kræfter. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren surfer, vil Playa de Famara overraske dig med sin skønhed og surfmuligheder. Her findes bølger til alle niveauer.

Kontakt os for at høre mere

Gå ikke glip af andre vores andre eventyr

En stor del af det at gå på idrætshøjskole er også at rejse. Vi har forskellige rejser i vores forårs- og efterårsophold. Men der er helt sikkert en for dig.

Vælg mellem: Ski-/snowboardrejse til de franske alper, adventurerejse til Chamonix med mulighed for udfordringer på Mont Blanc, sol og sommer på Lanzarote og et fantastisk eventyr til Indonesien. Du kan godt begynde at glæde dig!

Play Video

Se alle rejser i én video

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her