Krop og funktion

Yoga

Kom med ind i yogaens verden

Du behøver hverken at kunne stå på hovedet eller kunne nå dine tæer. Yoga er for alle, og vi udforsker den sammen i en tryg og afslappet atmosfære.

Måske har du dyrket yoga før, måske ønsker du en helt ny dimension til din træning og mentale balance.

I træningen kan du opleve ro og fordybelse – og samtidig opleve at udfordre og presse din krop på en helt ny måde. I moderne træningstermer arbejder du rent fysisk med balance, smidighed, statisk styrke og en helt eminent core træning. Mange af os bevæger os i et højt tempo gennem livet og stiller store krav til os selv om at præstere konstant. 

Yogaen kan være et tiltrængt frirum og en grounding i din krop i nuet. Et stærkt udgangspunkt for at kunne stå fast, også i modvind. Vi fordyber os hovedsageligt i den skønne hatha yoga, men der kan også indgå elementer af svedige vinyasa flows og helt rolig yin yoga. Og så kan du opleve eksempelvis yogafilosofi, yoga i stilhed, 108 solhilsner, chant og mantra, solopgangsyoga eller akroyoga.

Yoga kan være et klogt supplement til din øvrige træning. Eller yogaen kan være en helt ny verden, som åbner sig for dig… Vi ses!

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak


  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus