Skip to main content
search
Ski og snowboard på gletsjer – Efterår

SÖLDEN - ØSTRIG

Play Video

Kom i vinterstemning og se vores skifilm

Pris
7.000 kr.
Varighed
7 dage
Hvornår
Efterår

Kickstart sæsonen på gletsjer

I uge 46 rejser vi 20 elever afsted til Sölden i Østrig. Her skal vi stå på ski og/eller snowboard på Tiefenbach-gletsjeren. Rejsen sker i samarbejde med Snow Camp, der giver dig mulighed for, at prøve alt det nyeste udstyr, indgå i valgfrie workshops og få undervisning, der matcher dit niveau.
Rejsen er for alle – uanset om du aldrig har stået på ski før, eller har gjort det hver vinter.
Workshops

Du får tilbudt et bredt udvalg af workshops, der har fokus på en masse forskellige aspekter. Det kan f.eks. være: Det perfekte sving, Free ride, Bliv bedre i bakken, Freestyle-park, begynderinstruktioner og meget mere.

Play Video

Se vores skifilm fra Frankrig og kom i stemning

Tilmeld dig vores ophold her

Ski og snowboard i fantastiske Sölden

Sölden, beliggende i Østrig, er en populær destination for skiløbere og snowbaord’ere, og byder på nogle af de højeste skiløbsmuligheder i Europa. Skiområdet når op til 3.250 højdemeter og inkluderer to gletsjere, Tieffenbach og Rettenbach. En unik egenskab ved Sölden er den imponerende skitunnel, der forbinder de to gletsjere. Tunnellen er den længste af sin slags i Europa, og er en særlig oplevelse at køre igennem.

I november/december er Sölden særligt attraktivt, da den tidlige vintersæson ofte sikrer gode sneforhold. Området tilbyder et bredt udvalg af pister i forskellige sværhedsgrader, herunder både blå og røde pister, hvilket gør det til et ideelt sted for skiløbere på alle niveauer.

Masser af tid på pisterne

Forbi vi laver rejsen i samarbejde med Snow Camp får du mulighed for at teste og prøve alt det udstyr du drømmer om. De nyeste ski eller snowboards eller de nyeste fede skibriller på markedet. Alt er inkluderet i prisen:

  • Transport fra NIH til Østrig
  • Morgenmad og aftensmad
  • 5 dages liftkort
  • 5 nætter i hyggelige lejligheder
  • Alle de testski/snowboards, du ønsker dig
  • Fri adgang til ski-undervisning
  • Fede og store events på bjerget
  • Ægte højskolehygge!
Tilmeld dig opholdet og rejsen her

Gå ikke glip af andre vores andre eventyr

En stor del af det at gå på idrætshøjskole er også at rejse. Vi har forskellige rejser i vores forårs- og efterårsophold. Men der er helt sikkert en for dig.

Vælg mellem: Ski-/snowboardrejse til de franske alper, adventurerejse til Chamonix med mulighed for udfordringer på Mont Blanc, sol og sommer på Lanzarote og et fantastisk eventyr til Indonesien. Du kan godt begynde at glæde dig!

Play Video

Se alle rejser i én video

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her