Livet på NIH

På Nordjyllands Idrætshøjskole kan du over en længere periode stille skarpt på din interesse eller nysgerrighed for idræt – med træning, oplevelser og udvikling. Vi mener, at idrætten er en naturlig del af livet og hverdagen, og du har mulighed for at koncentrere dig om og udvikle dig inden for netop din favorit idræt – eller prøve kræfter med en masse nye idrætsgrene. Men vi sætter også idrætten i perspektiv, og sammen med idræt har du en række almene fag, der styrker dine grundlæggende faglige og menneskelige kompetencer. På NIH får du mulighed for at udvikle dig personligt, afklare dine fremtidsdrømme og få oplevelser for livet.

Se vores præsentationsfilm 👇

Idræt på alle niveauer

Vi tilbyder undervisning på alle niveauer og du kan deltage og få stort udbytte uanset om du er nybegynder eller eliteudøver. Er du nybegynder får du en grundig grundlæggende træning i de fag du har valgt og lærer hvordan du bygger videre. Er du eliteudøver får du mulighed for at gå i dybden med din træning og udvikle dig endnu mere. Vi har samarbejde med mange sportsklubber i Nordjylland, hvor der er mulighed for at deltage i træningen.

Venskaber

På Nordjyllands Idrætshøjskole deler du din hverdag med ligesindede unge, og vi på alle hold elever fra forskellige lande verden rundt. Alle har det til fælles, at de brænder for idræt. I bor sammen, I spiser sammen, I rejser sammen, I taber og I vinder sammen – og ud af nærheden og de mange fælles oplevelser opstår de stærkeste venskaber.

Her bor du

Under dit ophold skal du sammen med en af dine medstuderende bo på et af vores rummelige og hyggelige værelser. Alle værelser har eget bad og toilet og adgang til tekøkken, og du har trådløst netværk på værelset, så du kan komme på nettet på alle tider af døgnet. Vi spiser sammen i den store, lyse spisesal, og i fritiden kan du mødes med vennerne på værelserne, i opholdsstuen eller i en af de mange hyggekroge rundt omkring på skolen.

Ikke to dage er ens

Ud over undervisningen vil der være masser af tilbud, udfordringer og sjov i din fritid om aftenen og i weekenderne. Dagligdagen på NIH er enormt varieret, og den brydes ofte af rejser og specielle arrangementer.

Bestil vores gratis brochure

Få tilsendt vores brochure.Send en besked

Kontaktoplysninger

 • Adresse
  Parkvej 61, 9700, Brønderslev
 • Email
  info@nih.dk
 • Telefon
  +45 98 82 53 00
 • Øvrig information
  Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
  20 min. kørsel fra Aalborg
  80 min. kørsel fra Aarhus