BOLD & SPORT

Tennis

Tennis på højskole er en individuel sport i et stort fællesskab

Med tennis som fag på højskolen kan du nyde den der dejlige lyd, når du rammer tennisbolden helt perfekt. Følelsen af at vinde en lang bold. Serv s’et. Vi kunne blive ved. Der er mange fantastiske følelser ved at spille tennis. Der er dog ligeledes mange frustrationer!

Når du har tennis på højskolen arbejder vi ud fra der, hvor du er. Der er fokus på teknik, grundslag, serv, placering, psyke og meget mere. I træningen kommer du igennem en masse træningsøvelser, hvor du får mulighed for at arbejde med din teknik. Vi har desuden altid fokus på, at det skal være sjovt.

Lige på den anden side af vejen ligger Brønderslev Tennisklub. Her er fire gode tennisbaner, som vi benytter i vores undervisning. Har du faget tennis, har du altid, også uden for undervisningen, mulighed for at booke disse baner. Så det er bare at give den gas, og få nogle server i hus.

Vi råder også over en boldkanon, der sikre at vores træning sidder lige i skabet. Denne kan indstilles på et hav af forskellige måder, så vi kan træne alle tænkelige slag.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus