OUTDOOR

Faldskærm

Få det vildeste sus i maven – spring i faldskærm på højskole.

Det er et adrenalinkick uden lige at springe ud fra et fly. Først larmen, når døren åbnes, og i sekunderne efter svæver man i nærmest lydløs tilstand mod jorden. Adrenalinen pumper i kroppen, og hjertet galoperer derudaf.

Prisen for et faldskærmsudspring er 2.100 kr.
(Ligger uden for skema)

Ved et faldskærmsspring garanterer vi, at vi presser dig til dit yderste. Og så bliver du automatisk medlem af den eksklusive klub af folk, der har lettet flere gange med fly, end de har landet.

Der er mulighed for både staticline-solospring, hvor du springer alene, og skærmen trækkes automatisk, og tandemspring, hvor du sammen med en instruktør får et frit fald på 30-60 sek.

Alt foregår i samarbejde med de bedste instruktører, som gør alt for at give dig en oplevelse for livet. De medvirker til at skabe et trygt og seriøst miljø, hvor sikkerheden er i absolut top. Du modtager teoriundervisningen på skolen sammen med dine højskolevenner. På dagen for springet er der praktisk undervisning, inden vi hopper ind i flyet, og instruktørerne guider dig ud af flyet.

Selve springet foregår afhængigt af vejr og vind som udgangspunkt i en weekend eller eftermiddag, hvor du skal forvente at være stand by til det rigtige tidspunkt.

Mulighed for flere spring

En af fordelene ved faldskærmsspring med NIH er, at du samtidig bliver medlem af Dansk Faldskærms Union. Det betyder, at du efterfølgende kan tage flere spring til medlemspris og evt. tage endnu mere udfordrende spring fra større højde, blive uddannet til fritfaldsspring eller deltage i arrangementer hos faldskærmsklubben.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus