OUTDOOR

Cross Training

Fuld knald på træningen og høj musik

Der er altid fuld power på træningen, masser af intensitet og knald på musikanlægget. Cross Training er for dig, der gerne vil svede og dyrke effektiv træning.

Gennem en konstant varierende sammensætning af funktionelle øvelser udført ved relativ høj puls, vil lave workouts, der udfordrer alle. 

Der trænes i pullupbars, med frie vægte, kettlebells, sandsække, tove, reb, dæk, slæder og andet funktionelt træningsudstyr.

Der trænes så vidt muligt i vores udendørs cross training-område. Det bliver ikke federe, end når 30 cross fit’ere sveder, knokler og afprøver grænser, alt imens musikken pumper derudaf. Når vejret driller har vi selvfølgelig mulighed for indendørs cross training. Her har vi ligeledes en masse fede faciliteter, der kan udfordre selv den mest hardcore type.

Hvem skal vælge Cross Training?

Faget er for alle uden undtagelse. Men du skal have mod på, at presse din krop til det yderste. Du vil altid opleve fuld power på træningen og på musikanlægget. Det er for dig der gerne vil svede og dyrke effektiv træning og samtidig have det hamrende sjovt.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Det skal opleves i virkeligheden. Vi tilbyder både fysiske rundvisninger på skolen. Helt uforpligtende. Derudover kan du også benytte vores virtuelle rundvisning her på siden.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

Få tilsendt vores brochure.Send en besked

Kontaktoplysninger

 • Adresse
  Parkvej 61, 9700, Brønderslev
 • Email
  info@nih.dk
 • Telefon
  +45 98 82 53 00
 • Øvrig information
  Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
  20 min. kørsel fra Aalborg
  80 min. kørsel fra Aarhus