OUTDOOR

Cross Training

533 m2 cross fit box at boltre sig i

Der er altid fuld power på træningen, masser af intensitet og knald på musikanlægget. Cross Training er for dig, der gerne vil presse dig selv med funktionel træning og samtidig have en fest.

Vi tør godt sige, at vi har nærmest perfekte forhold for vaskeægte cross training. Vores fitnesscenter, NORDBOXEN, indeholder alt det du kan drømme om. Centeret er 1000 m2 og indeholder en stor cross fit box, styke-, cardio- og spinninglokale. NORDBOXEN kan selvfølgelig også bruges i fritiden.

Gennem en konstant varierende sammensætning af funktionelle øvelser udført ved relativ høj puls, vil lave workouts, der udfordrer alle. 

Der trænes i pullupbars, med frie vægte, kettlebells, sandsække, tove, reb, dæk, slæder og andet funktionelt træningsudstyr.

Der trænes så vidt muligt i vores udendørs cross training-område. Det bliver ikke federe, end når 30 cross fit’ere sveder, knokler og afprøver grænser, alt imens musikken pumper derudaf. Når vejret driller har vi selvfølgelig mulighed for indendørs cross training. Her har vi ligeledes en masse fede faciliteter, der kan udfordre selv den mest hardcore type.

Hvem skal vælge Cross Training?

Faget er for alle uden undtagelse. Men du skal have mod på, at presse din krop til det yderste. Du vil altid opleve fuld power på træningen og på musikanlægget. Det er for dig der gerne vil svede og dyrke effektiv træning og samtidig have det hamrende sjovt.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus