LIVSSTILS-VALGFAG

Brætspil

Kast dig ud i både nye og kendte brætspil

Det kendte brætspil “Partners” er en sikker vinder i ethvert hjem. Med spil på bordet er der garanti for hygge og godt samvær. Men hvad er det brætspil kan, og hvorfor er det så populært?

I løbet af de seneste år har brætspil fået et comeback. Der bliver årligt udgivet ca. 400 nye brætspil, og salget af spil er stigende. I de store byer åbner brætspilscafeer og brætspilsbutikker, og begge dele synes at være en succes.

Hvad får vi ud af at spille brætspil?

Kan spillene blive ved med at være forskellige?

I faget skal vi kigge nærmere på de her spørgsmål, prøve en masse forskellige spil og snakke om, hvad de forskellige spil kan, hvem spillene tiltaler, hvad vi kan lærer af spillene, og hvorfor en brætspilscafe er det perfekte sted til den første tinder-date.

Vær opmærksom på, at ikke alle valgfag bliver oprettet og/eller udbudt på alle hold.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus