Skip to main content
search
Ski/Snowboard – Forår

SKIREJSE TIL
CONTAMINES I ALPERNE

Play Video

Se videoer fra vores ski/snowboardrejser til Contamines

Pris
6.200 kr.
Varighed
7 dage
Hvornår
Forår

Skirejse på højskole – Ski, snowboard og masser af puddersne

Hvert år i februar/marts er det tid til en uforglemmelig rejse til de franske Alper nær Chamonix, hvor vi udforsker skiområdet Les Contamines. Dette skirejsemål er en sand perle for skientusiaster. Det er for alle niveauer, og her hos Nordjyllands Idrætshøjskole, tager vi skiløb og snowboarding til næste niveau.

Uanset om du er en øvet skiløber eller nybegynder, tilbyder vi den perfekte ramme til at forfine dine færdigheder eller tage de første skridt på sneen. Vores erfarne instruktører sørger for, at nybegyndere får den nødvendige undervisning og bliver komfortable på ski eller snowboard på en sikker måde.

Play Video

Se videoer fra vores ski/snowboardrejser til Contamines

Tilmeld dig

Europas længste offpiste-skitur, Valle Blanche

For de mere erfarne skientusiaster venter udfordringen på det niveau, du ønsker. På vores rejse kombinerer vi det bedste fra begge verdener, da du vil blive undervist af både danske og franske guider. Dette sikrer, at du får den bedst mulige oplevelse og forståelse for de lokale skiterræner og kulturen.

Et af højdepunkterne på turen er muligheden for at prøve Europas længste offpiste-skitur, Valle Blanche. Denne strækker sig over imponerende 23 km i det skønne Chamonix. Dette er en oplevelse, der vil fascinere dig og give minder for livet.

Vi bor samlet i et charmerende og hyggeligt chalet, der ligger lige ved siden af skiliften. Dette gør det nemt for dig at stå på ski/snowboard og komme til og fra bjergene uden besvær.

Se andre rejser

Lad eventyret begynde

Kom med os på denne spændende skirejse til de franske Alper og oplev skisjov i særklasse. Uanset dit niveau, vil vi give dig den ultimative vinteroplevelse. Tilmeld dig nu og bliv en del af vores skiløbsfamilie. Lad eventyret begynde! 🏂⛷️❄️🏔️🇫🇷”

Kontakt os for at høre mere

Gå ikke glip af andre vores andre eventyr

En stor del af det at gå på idrætshøjskole er også at rejse. Vi har forskellige rejser i vores forårs- og efterårsophold. Men der er helt sikkert en for dig.

Vælg mellem: Ski-/snowboardrejse til de franske alper, adventurerejse til Chamonix med mulighed for udfordringer på Mont Blanc, sol og sommer på Lanzarote og et fantastisk eventyr til Indonesien. Du kan godt begynde at glæde dig!

Play Video

Se alle rejser i én video

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her