SKIREJSE TIL CONTAMINES I ALPERNE

Hvert år i februar tager vi til de franske Alper nær Chamonix ligger skiområdet Les Contamines. På denne skitur i februar boltrer vi os på ski og snowboard i dette fantastiske område, som henvender sig til både øvede og nybegyndere. Du vil som nybegynder modtage undervisning, så du hurtigt og på en sikker måde bliver fortrolig med skiløb. Har du stået på ski eller snowboard før, vil du blive udfordret på dit niveau. På turen vil du blive undervist af både danske og franske guider, der sikre dig den bedst mulige oplevelse.

Du har blandt andet mulighed for at prøve heli-skiing i Italien og Europas længste offpiste Valle Blanche i Chamonix. Vi bor samlet i et gammelt og meget hyggeligt chalet lige ved siden af liften.

Nedenfor kan du se video fra vores to seneste rejser til Contamines.

Du kan læse mere om prisen på de forskellige rejser her.

Få en rundvisning på NIH

Du er altid velkommen på en rundvisning. Her ser du hele skolen og alle de fede faciliteter. Derefter tager vi en snak om alt det praktiske såsom rejser, fag, skema, priser osv. Du kan få en forsmag i vores virtuelle verden, men vi vil allerhelst møde dig i virkeligheden 😃 Vi glæder os til at se dig 👉

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure her, og download den med det samme.Send en besked

Kontaktoplysninger

 • Adresse
  Parkvej 61, 9700, Brønderslev
 • Email
  info@nih.dk
 • Telefon
  +45 98 82 53 00
 • Øvrig information
  Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
  20 min. kørsel fra Aalborg
  80 min. kørsel fra Aarhus