SKIREJSE TIL CONTAMINES I ALPERNE

Skirejse med Nordjyllands Idrætshøjskole – Ski, snowboard og masser af puddersne

Pris: 5.950 kr.

Hvert år i februar tager vi til de franske Alper nær Chamonix. Her ligger skiområdet Les Contamines. På denne skitur i februar boltrer vi os på ski og snowboard i dette fantastiske område, som henvender sig til både øvede og nybegyndere. Du vil som nybegynder modtage undervisning, så du hurtigt og på en sikker måde bliver fortrolig med skiløb. Har du stået på ski eller snowboard før, vil du blive udfordret på dit niveau. På turen vil du blive undervist af både danske og franske guider, der sikre dig den bedst mulige oplevelse.

Du har blandt andet mulighed for at prøve heli-skiing i Italien og Europas længste offpiste Valle Blanche i Chamonix. Vi bor samlet i et gammelt og meget hyggeligt chalet lige ved siden af liften.

Se videoer fra vores ski/snowboardrejser til Contamines.

Få en rundvisning på NIH

Du er altid velkommen på en rundvisning. Her ser du hele skolen og alle de fede faciliteter. Derefter tager vi en snak om alt det praktiske såsom rejser, fag, skema, priser osv. Du kan få en forsmag i vores virtuelle verden, men vi vil allerhelst møde dig i virkeligheden 😃 Vi glæder os til at se dig 👉

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak
  Send en besked

   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus