Skip to main content
search

SKIREJSE TIL CONTAMINES I ALPERNE

Skirejse på højskole – Ski, snowboard og masser af puddersne

 • Pris: 6.200 kr.
 • Varighed: 7 dage
 • Hvornår: Forår

Hvert år i februar/marts er det tid til en uforglemmelig rejse til de franske Alper nær Chamonix, hvor vi udforsker skiområdet Les Contamines. Dette skirejsemål er en sand perle for skientusiaster. Det er for alle niveauer, og her hos Nordjyllands Idrætshøjskole, tager vi skiløb og snowboarding til næste niveau.

Uanset om du er en øvet skiløber eller nybegynder, tilbyder vi den perfekte ramme til at forfine dine færdigheder eller tage de første skridt på sneen. Vores erfarne instruktører sørger for, at nybegyndere får den nødvendige undervisning og bliver komfortable på ski eller snowboard på en sikker måde.

For de mere erfarne skientusiaster venter udfordringen på det niveau, du ønsker. På vores rejse kombinerer vi det bedste fra begge verdener, da du vil blive undervist af både danske og franske guider. Dette sikrer, at du får den bedst mulige oplevelse og forståelse for de lokale skiterræner og kulturen.

Et af højdepunkterne på turen er muligheden for at prøve Europas længste offpiste-skitur, Valle Blanche. Denne strækker sig over imponerende 23 km i det skønne Chamonix. Dette er en oplevelse, der vil fascinere dig og give minder for livet.

Vi bor samlet i et charmerende og hyggeligt chalet, der ligger lige ved siden af skiliften. Dette gør det nemt for dig at stå på ski/snowboard og komme til og fra bjergene uden besvær.

Kom med os på denne spændende skirejse til de franske Alper og oplev skisjov i særklasse. Uanset dit niveau, vil vi give dig den ultimative vinteroplevelse. Tilmeld dig nu og bliv en del af vores skiløbsfamilie. Lad eventyret begynde! 🏂⛷️❄️🏔️🇫🇷”

Se videoer fra vores ski/snowboardrejser til Contamines.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak


  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus
   Close Menu

   Se ledige hold

   Vi har ledige pladser til efteråret 2024

   Få et overblik over vores opstarter og tilmeld dig nemt her.

    

   Se alle hold