Skip to main content
search

FODBOLD-ROADTRIP
TYSKLAND

Kom med på fodboldrejse til Tyskland

 • Pris: 3.500 kr.
 • Varighed: 4 dage
 • Hvornår: Efterår

I efteråret tager vi det fedeste roadtrip til Tyskland, hvor vi skal ind og se to fodboldkampe i Bundesligaen. Vi pakker vores biler, og drøner i samlet flok afsted til nabolandet mod syd.

Rejsen er for alle, der interesserer sig for fodbold, og kræver ikke et specifikt kendskab til tysk fodbold. Alle kan tage med og få en fantastisk oplevelse.

Grundlæggende besøger vi to tyske fodboldbyer henover fire dage, og oplever deres lokale hold spille. Det kunne f.eks. være Die Gelbe Mauer i Dortmund og Hamburger SV og deres kamp for at komme tilbage til toppen. Mulighederne er heldigvis mange.

Udover alt det fodboldmæssige, så skal vi også opleve de tyske byer og mærke stemningen. Der bliver ligeledes tid til oplevelser på egen hånd, hvor du og dine højskolevenner kan gå på eventyr.

Alt i alt en fantastisk mulighed for at opleve en unik og anderledes fodboldrejse. Vi kan ikke vente med at komme afsted!

Hør om rejsen i filmen herunder, hvor Søren sætter sine ord på, hvad det er du kan opleve.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Send en besked


  Kontaktoplysninger

  • Adresse
   Parkvej 61, 9700, Brønderslev
  • Email
   info@nih.dk
  • Telefon
   +45 98 82 53 00
  • Øvrig information
   Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
   20 min. kørsel fra Aalborg
   80 min. kørsel fra Aarhus

  Bestil vores gratis brochure

   Få tilsendt vores brochure.


   Nej takJa tak


   Close Menu

   Se ledige hold

   Vi har ledige pladser til efteråret 2023

   Få et overblik over vores opstarter og tilmeld dig nemt her.

    

   Se alle hold