UDDANNELSE

Politi – Bliv klar

Har du en ambition om at arbejde hos politiet?

På Nordjyllands idrætshøjskole tilbyder vi en unik mulighed for at forberede dig til politiets optagelsesprøve. Hos os gør vi det anderledes. Vi skræddersyer et fagligt stærkt setup, hvor dine behov kommer i fokus.

Ønsker du f.eks. at fokusere mest på den teoretiske prøve, så tilpasses dit forløb netop dette. På den måde får du altså det bedste fra højskolens fagpakke samtidig med, at du forbereder dig til din drømmeuddannelse.

Vi har førsteklasses faciliteter, fag og undervisere, der er dedikerede til at hjælpe dig hele vejen igennem. Desuden har vi et stærkt netværk af kontakter til politiet, så du har mulighed for at få indsigt i det daglige arbejde de udfører.

Dine behov i fokus

Når du vælger dine fag på Nordjyllands Idrætshøjskole, har du alle muligheder for at sammensætte et skema, der specifikt forbereder dig til at klare politiets optagelsesprøve. Dette kan inkludere idrætsfag som styrketræning, løbeskolen, cross training og andre fysiske fag. Derudover har vi et bredt udvalg af højskolefaglig undervisning såsom foredrag, aktuelt og samfundsfaglige valgfag.

Desuden får du individuel vejledning fra vores undervisere, herunder gennemgang af fysiske tests og faglig sparring til den teoretiske optagelsesprøve på politiskolen. Med andre ord, vil du blive støttet hele vejen igennem, indtil du føler dig tryg og klar til at melde dig til optagelsesprøven hos politiet. Har du brug for hjælp til at skrive ansøgningen, støtter vi dig ligeledes i denne proces.

Eksempel på dit skema

Hos os har du altså mulighed for at skræddersy dit eget skema, der passer til dine behov og mål for at blive politibetjent. Vi står også til rådighed for at give dig vejledning og assistance med at sammensætte dit skema ud fra vores brede udvalg på mere end 50 fag.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus