OUTDOOR

Surfing

BÅDE FOR BEGYNDERE OG ØVEDE

Vi surfer hele året rundt. Surfing på Nordjyllands Idrætshøjskole handler om legen, det eksperimenterende, iscenesættelsen, stemningen og den kropslige udvikling. Surfing er en livsstil!

Hvad skal der til for, at surfing bliver rigtig fedt? Vesterhavet og masser af vind. Det har vi her i Nordjylland. Idrætshøjskolen ligger kun 16 kilometer fra vesterhavet, der skaber de helt perfekte rammer for, at du kan lære og/eller styrke dine surfer-skills. Faget Surfing er nemlig for alle – uanset niveau. 

Ude ved Løkken har vi eget lager, hvor alt vores udstyr opbevares. På den måde kan du nemt og hurtigt komme i bølgerne – også i fritiden!

Når du har surfing på Nordjyllands Idrætshøjskole får du både mulighed for at kaste dig i bølgerne på det klassiske surfbræt og udfordre din balance med SUP-boards (Stand Up Paddle). 

Så har du mod på at udfordre naturens kræfter på en ny og unik måde gennem surfing? Det kan du her på Nordjyllands Idrætshøjskole, og netop her finder du de bedste ”locations” for surfere – nemlig ved vestkysten i det nordjyske. 

Du kommer til at arbejde med udviklingen af dine færdigheder til surfing, samtidig med at de gode oplevelser som surfer vil være i centrum. Det perfekte ”ride”, hvor teknik, fortrolighed med havet, samt glæden ved det fysiske i det våde element, danner centrum for de bedste oplevelser. 

Alle kan vælge dette fag, og der sættes ikke krav til dine færdigheder. Dette er både for surfere med erfaringer på vandet eller for dig, der aldrig har prøvet det før. Vi har udstyret, hvis bare du har modet!

Timerne ligger i en komprimeret periode for at opnå flere timer på vandet, når vi først er kommet afsted. 

Faget har en merbetaling på 1.000kr.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus