OUTDOOR

Surfing

Både for begyndere og øvede

Surfing handler om legen, det eksperimenterende, iscenesættelsen, stemningen og kropslig udvikling. Surfing er en livsstil!

Hvad skal der til for, at surfing bliver rigtig fedt? Vesterhavet og masser af vind. Det har vi her i Nordjylland. Idrætshøjskolen ligger kun 16 kilometer fra vesterhavet, der skaber de helt perfekte rammer for, at du kan lære og/eller styrke dine surfer-skills. Faget Surfing er nemlig for alle – uanset niveau. 

Ude ved Løkken har vi eget lager, hvor alt vores udstyr opbevares. På den måde kan du nemt og hurtigt komme i bølgerne – også i fritiden!

Når du har surfing på Nordjyllands Idrætshøjskole får du både mulighed for at kaste dig i bølgerne på det klassiske surfbræt og udfordre din balance med SUP-boards (Stand Up Paddle). 

Så har du mod på at udfordre naturens kræfter på en ny og unik måde gennem surfing? Det kan du her på Nordjyllands Idrætshøjskole, og netop her finder du de bedste ”locations” for surfere – nemlig ved vestkysten i det nordjyske. 

Du kommer til at arbejde med udviklingen af dine færdigheder til surfing, samtidig med at de gode oplevelser som surfer vil være i centrum. Det perfekte ”ride”, hvor teknik, fortrolighed med havet, samt glæden ved det fysiske i det våde element, danner centrum for de bedste oplevelser. 

Alle kan vælge dette fag, og der sættes ikke krav til dine færdigheder. Dette er både for surfere med erfaringer på vandet eller for dig, der aldrig har prøvet det før. Vi har udstyret, hvis bare du har modet!

Timerne ligger i en komprimeret periode for at opnå flere timer på vandet, når vi først er kommet afsted. 

Faget har en merbetaling på 1.000kr.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Det skal opleves i virkeligheden. Vi tilbyder både fysiske rundvisninger på skolen. Helt uforpligtende. Derudover kan du også benytte vores virtuelle rundvisning her på siden.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

Få tilsendt vores brochure.Send en besked

Kontaktoplysninger

 • Adresse
  Parkvej 61, 9700, Brønderslev
 • Email
  info@nih.dk
 • Telefon
  +45 98 82 53 00
 • Øvrig information
  Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
  20 min. kørsel fra Aalborg
  80 min. kørsel fra Aarhus