Skip to main content
search

REJSER MED
NORDJYLLANDS IDRÆTSHØJSKOLE

Oplevelser i hele verden. Kom frisk!

En stor del af det at gå på idrætshøjskole er også at rejse. Vi har forskellige rejser i vores forårs- og efterårsophold. Men der er helt sikkert en for dig.

Herunder kan du læse mere om alle vores rejser samt se, hvilke ophold de udbydes på. Rigtig god fornøjelse. Du tilmelder dig rejserne i tilmeldingsformularen når du booker en plads på et af vores ophold.

EFTERÅRSHOLDET

 • Ski- Snowboardrejse til Østrig
 • Club La Santa
 • Surfrejse til Lanzarote
 • Adventure rejse til Chamonix
 • Fodbold-roadtrip til Tyskland
 • Eventyr i Indonesien

FORÅRSHOLDET

 • Ski- snowboardrejse til Contamines
 • Ski- snowbordlinje – 2 rejser til Norge
 • Club La Santa
 • Løberejse til Berlin

Kickstart skisæsonen i Østrig – Efterår

SKI/SNOWBOARD I SÖLDEN

På vores efterårsophold kan du nu rejse med os til Østrig. Her skal vi have smuk sne under vores ski og snowboards i Sölden. Det bliver en unik rejse, hvor vi i samarbejde med Snow Camp skaber nogle helt vilde rammer for dit skieventyr

Se mere

Fodboldrejse – Efterår

FODBOLD ROADTRIP TIL TYSKLAND

Skal du med på en fantastisk rejse til Tyskland, hvor vi skal opleve verdensklassefodbold? Vi sætter snuden mod syd og kører afsted på roadtrip. Her skal vi besøge to tyske byer og opleve deres hold spille.

Se mere

Dykning, Yoga og Natur – Efterår

EVENTYR I INDONESIEN

På efterårsholdet har du mulighed for at komme med os 12 dage til Indonesien – mere præcist Bali, hvor vi bor på AB Wonderdive Beach Resort. Her står den på fantastiske dykkeroplevelser, yoga og store naturoplevelser. Rejsen er for alle dykkerniveauer.

Se mere

Adventure – Efterår

ADVENTUREREJSE TIL CHAMONIX, FRANKRIG

I efteråret tager vi til Chamonix i Frankrig ved foden af Mont Blanc. Chamonix er en mindre by beliggende i en dal i bjergområdet ved Mont Blanc, tæt på både Schweiz og Italien. Området er utroligt smukt og er kendt for sine mange muligheder i forbindelse med sportsudfordringer.

Se mere

Surfrejse – Efterår

SURFREJSE TIL
LANZAROTE

Har du nogensinde drømt om at ride på bølgerne under den strålende sol? Har du nogensinde mærket adrenalinet pumpe, mens du betragter dygtige surfere? Vores rejsemål er den fantastiske strand Playa de Famara på Lanzarote

Se mere

Ski/Snowboard – Forår

SKIREJSE TIL CONTAMINES I ALPERNE

Hvert år i februar/marts tager vi til de franske Alper nær Chamonix. Her ligger skiområdet Les Contamines. På denne skitur i februar boltrer vi os på ski og snowboard i dette fantastiske område, som henvender sig til både øvede og nybegyndere.

Se mere

Sport og varme – Efterår og Forår

CLUB LA SANTA

Hvert år i oktober og maj rejser vi til Club La Santa på Lanzerote, hvor du kan dyrke din idræt på Europas største lege plads for sportsfolk. Ta’ med på vores 8-dagstur til Club La Santa.

Se mere

Løberejse – Foråret

LØB I BERLIN

Foråret er for mange ensbetydende med løbeskoene igen bliver fundet frem og formen skal testes efter en lang vinter. Sådan er det også på Nordjyllands Idrætshøjskole, hvor vi fra forårets start tilbyder en løbeoplevelse ud over det sædvanlige i Europas løbehovedstad Berlin. Her får du mulighed for at gennemføre et halvmarathon sammen med 35.000 andre.

Se mere

2 skirejser til Norge – Forår

SKI- OG SNOWBOARDLINJE

Rykker tankerne om den hvide nyfaldne pudders stilhed under dine ski eller dit board så hårdt i dig, at du er klar på 12 ugers intensivt fokus på dit skiløb eller dine evner på snowboard?

Se mere

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus
   Close Menu

   Se ledige pladser

   Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

   Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

    

   Tilmeld dig lige her