Rejser med NIH

Oplevelser i hele verden. Kom frisk!

Skirejser i de franske alper, adventurerejse til Chamonix med mulighed for udfordringer
på Mont Blanc og sol og sommer på Lanzarote. Du kan godt begynde at glæde dig!

Adventure

ADVENTURE-TUR TIL CHAMONIX, FRANKRIG

efteråret tager vi til Chamonix i Frankrig ved foden af Mont Blanc. Chamonix er en mindre by beliggende i en dal i bjergområdet ved Mont Blanc, tæt på både Schweiz og Italien. Området er utroligt smukt og er kendt for sine mange muligheder i forbindelse med sportsudfordringer.

Ski/Snowboard

SKIREJSE TIL CONTAMINES I ALPERNE

Hvert år i februar tager vi til de franske Alper nær Chamonix ligger skiområdet Les Contamines. På denne skitur i februar boltrer vi os på ski og snowboard i dette fantastiske område, som henvender sig til både øvede og nybegyndere.

Sport og varme

CLUB LA SANTA

Hvert år i oktober og maj rejser vi til Club La Santa på Lanzerote, hvor du kan dyrke din idræt på Europas største lege plads for sportsfolk. Ta’ med på vores 8-dagstur til Club La Santa.

Løberejse – Foråret

LØB I BERLIN

Foråret er for mange ensbetydende med løbeskoene igen bliver fundet frem og formen skal testes efter en lang vinter. Sådan er det også på Nordjyllands Idrætshøjskole, hvor vi fra forårets start tilbyder en løbeoplevelse ud over det sædvanlige i Europas løbehovedstad Berlin. Her får du mulighed for at gennemføre et halvmarathon sammen med 35.000 andre.

Løberejse – Efteråret

LØB I AMSTERDAM

Løberejsen går i efteråret til Amsterdam, hvor mangfoldighedens by både udfordres og udforskes løbemæssigt såvel som kulturelt. Amsterdam Marathon har efterhånden udviklet sig til et af de absolut største løb i Europa, hvor små 40.000 deltagere har mulighed for at prøve kræfter med distancerne 8 km, halvmaraton og 42,1 km.

Uddannelse

SKI OG SNOWBOARDUDDANNELSE

Rykker tankerne om den hvide nyfaldne pudders stilhed under dine ski eller dit board så hårdt i dig, at du er klar på 12 ugers intensivt fokus på dit skiløb eller dine evner på snowboard?

Få en rundvisning på NIH

Du er altid velkommen på en rundvisning. Her ser du hele skolen og alle de fede faciliteter. Derefter tager vi en snak om alt det praktiske såsom rejser, fag, skema, priser osv. Du kan få en forsmag i vores virtuelle verden, men vi vil allerhelst møde dig i virkeligheden 😃 Vi glæder os til at se dig 👉

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure her, og download den med det samme.Send en besked

Kontaktoplysninger

 • Adresse
  Parkvej 61, 9700, Brønderslev
 • Email
  info@nih.dk
 • Telefon
  +45 98 82 53 00
 • Øvrig information
  Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
  20 min. kørsel fra Aalborg
  80 min. kørsel fra Aarhus