OUTDOOR

Nak & Æd

Vi laver friluftsmad på højskole i bedste
Nak & Æd-stil

Kom lidt tættere på naturen i vores fag Nak & Æd. Her prøver du kræfter med klargøring og tilberedning af friluftsmad over bål.

Vi arbejder med råvarerne fra bunden. Det vil sige, at vi f.eks. får et helt rådyr. Dette bearbejder vi efter alle kunstens regler. Det skal flåes og udskæres. Herefter skal det krogmodnes, og når det er klar til tilberedning får du og de andre elever lov til, at udvælge hvilke retter I vil tilberede.

Du kommer også til at få en forståelse for, hvordan jægere arbejder. Hvorfor går vi på jagt og hvordan behandler vi dyrene med respekt efterfølgende.

Så har du lyst til at være i naturen og spise lækker mad? Vil du gerne lave mad over åben ild? Så er faget nak og æd det helt rigtige.

Hvis du i forvejen ryger pibe, er du mere end velkommen til at medbringe den. Vi tilbyder desværre ikke piberygerkursus – endnu 😉

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus