FITNESS

Svømning / Livredning

Har du lyst til at lære at svømme – eller blive endnu bedre?

Svømning er en fantastisk træningsform, hvor du hurtigt oplever positiv fremgang. Så har du lyst til at lære at svømme – eller vil du gerne blive endnu bedre?

Svømning er en fantastisk sport og kan dyrkes på mange måder og forskellige niveauer. Hos os kan alle deltage, idet vi tager udgangspunkt i den enkelte. Så uanset om du lige præcis mestrer hundesvømning eller føler dig som en fisk i vandet, så kan du lære noget.

Mange vælger at supplere svømning med andre fag, såsom XTERRA eller triatlon. Men helt grundlæggende er svømning en god måde at styrke og træne sin krop på. Derudover har vi det altid sjovt, når vi er i svømmehallen, så du kommer aldrig til at kede dig.

Vi er så heldige, at have en stor svømmearena her i Brønderslev. Her har vi plads til alle i den store otte baners 50 meters bassin. Udover svømning vil der også være mulighed for at arbejde med livredning og forberede sig til DSLF’s livredderprøve. Læs mere om faget Livredder her.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Det skal opleves i virkeligheden. Vi tilbyder både fysiske rundvisninger på skolen. Helt uforpligtende. Derudover kan du også benytte vores virtuelle rundvisning her på siden.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

Få tilsendt vores brochure.Send en besked

Kontaktoplysninger

 • Adresse
  Parkvej 61, 9700, Brønderslev
 • Email
  info@nih.dk
 • Telefon
  +45 98 82 53 00
 • Øvrig information
  Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
  20 min. kørsel fra Aalborg
  80 min. kørsel fra Aarhus