OUTDOOR

Extreme

EXTREEEEEEEME! HØJSKOLE.

I faget extreme prøver vi dine grænser af. Vi forsøger at opleve og arbejde med extreme-oplevelser – og det er fedt….! 

Faget koster ekstra 2.000 kr.

Som den adrenalin-junkie du nu engang er, så kommer du ikke udenom faget Extreme. Her vil du med statsgaranti få stillet dit behov for action i form af en masse ekstreme aktiviteter.

Paintball

Vi har en af Nordjyllands bedste paintball-baner tæt på skolen – og det udnytter vi. Paintball er forholdsvis simpelt. Det handler om at skyde de andre og undgå at blive skudt selv – simpelt? Bare vent til adrenalinen, og frygten kommer kravlende. Frygten for hvor ondt det gør at blive skudt, går over, så snart du er ramt første gang. Men adrenalinen er i kroppen, selv efter vi er færdige med spillet. Inkluderet er: Heldragt og maske, gevær og trykluft, paintball-kugler og blå mærker. Du skal selv medbringe: ”kriger”-instinkt og et lille smil, når du hører skriget fra din højskoleven der bliver ramt.

Gokart

Gokart går hurtigt. Du sidder helt tæt på jorden og suser afsted med op til 70 km/t på en 1,1 km lang bane med tunneler og kurvesving. De første par omgange giver dig følelse med vognen, og du lærer banen at kende, så du kommer hurtigt til at presse vognen hurtigere og hurtigere rundt på banen. Vi kører konkurrence – så brems senere, kør hurtigere gennem svinget, få den perfekte kurve, lav en fræk overhaling, pas på hvem der kommer bagfra. Kort sagt er der nok at se til, når først vi er i gang.

Rappelling (kun på forårsophold)

Når man står lænet ud over kanten, kigger 35 m ned og knuger det tynde reb, er det okay at tisse en smule i bukserne. I rappelling styrer du selv rebet, når du skal ud over kanten og ca. 35 m ned. Vi har dog et backup-reb bundet i dig, så du kan være helt rolig. Du bliver sat grundigt ind i teknikken og kan nyde turen, når du hænger frit i luften, og benene ikke længere ryster. Der er også mulighed for at starte med en tur, hvor det ikke er helt så højt, inden du tager turen helt oppe fra.

Skydning

“Hva’ skød du den med?” er muligvis lige lidt mere extreme end det du kommer til at opleve. Men ikke desto mindre går vi all american, og tager en tur på skydebanen. Her prøver vi enten riffel- eller lerdueskydning.

Wakeboard

Wakeboard kan beskrives som snowboard på vand, hvor du bliver trukket rundt på en bane. De fleste skal lige have et par forsøg, inden de stilfuldt cruiser afsted over vandet, og måske får du mod på at prøve en af hop-boksene. Vi tager til Aalborg Cable Park og har god tid til at prøve wakeboard. 

Flere aktiviteter er afhængige af et rimeligt vejr, og derfor kan aktiviteter ligge uden for normalt skema. Der tages desuden forbehold for ændringer i programmet.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus