BOLD & SPORT

Futsal

Når frosten rammer tager vi fodbolden med i hallen – du kan spille futsal på idrætshøjskole hos os

Latinamerikas svar på indendørsfodbold. Det er et superintenst spil, der giver sved på panden og godt humør. Vi sørger samtidig for, at musikken får dig til lige at løbe lidt ekstra meter.

Futsal spiller vi i vores indendørs periode på skolen. Når frosten og vejret ikke længere tillader at vi er ude på fodboldbanen. Det geniale ved Futsal er, at de tekniske og fysiske parametre i spillet nemt kan overføres til udendørs fodbold. 

Futsal spilles med en lidt “tungere” bold, så den ikke hopper så meget, men derimod inviterer til lækre detaljer og kreative finter. Dette medvirker bl.a. til at stimulere teknik, koordination og balance. De brasilianske fodboldspillere er opvokset med spillet. Tidligere har spillere ,som bl.a. Brian Laudrup, været med på det danske futsal-landshold.

Alle kan deltage, og vi gør meget ud af at niveaudele undervisningen. Det betyder at alle, der har lyst til at lege med bolden, har mulighed for det.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus