Skip to main content
search
Dykning, Yoga og Natur – Efterår

EVENTYR I
INDONESIEN

Play Video

Se vores video fra rejsen til Indonesien

Pris
17.500,- kr.

(depositum på 5.000 kr.)

Varighed
12 dage
Antal pladser
Kun 16 pladser

– Tilmelding i god tid anbefales

Hvornår
Efterår
Uddybende spørgsmål

kontakt Lasse på: Lasse@nih.dk

Dykkerrejse på højskole – lad eventyret begynde

I begyndelsen af oktober åbner en enestående mulighed sig for dig. Kom med Nordjyllands Idrætshøjskole på en uforglemmelig 12-dages rejse til det tropiske paradis – Bali, Indonesien. Vores eventyr byder på fantastiske oplevelser både under og over havets overflade, hvor du vil dykke ned i Balis betagende natur og kultur.

Dykning i verdensklasse

Dykningen finder sted på Balis nordkyst, hvor du vil bo på et eksklusivt resort. Herfra kan du træde direkte ud i havet og udforske dybhavets skatte. Vi inkluderer PADI Open Water-uddannelsen som en del af den samlede pris. Det bedste er, at alle kan deltage, og vi tager os god tid til at sikre, at alle bliver uddannet i deres eget tempo. Efter uddannelsen venter uforglemmelige dykkerture til andre rev, inklusive det berømte skibsvrag, USS Liberty. Du får også mulighed for at bidrage til oprettelsen af kunstige rev og skabe en positiv indvirkning på Balis havmiljø. Har du allerede PADI Open Water, kan du selvfølgelig viderebygge dine kompentencer.

Play Video

Se vores video fra rejsen til Indonesien

Adventure og fordybning

Bali er fyldt med spændende aktiviteter, og vi udnytter dem til fulde. Du vil have mulighed for at svømme med delfiner og deltage i et autentisk balinesisk madlavningskursus. Vi vil vandre gennem frodig jungle, bade i naturskabte vandfald, udforske de smukke rismarker og besøge de nysgerrige aber i Ubud. Som en ekstraordinær oplevelse vil du bestige vulkanen Batur i nattens mørke, og fra toppen blive belønnet med en betagende solopgang.

Praktisk information

Inklusiv i rejsen

  • Flybilletter og komfortable overnatningssteder.
  • PADI Open Water-dykkecertifikat og mulighed for yderligere PADI-uddannelse efter ønske.
  • Guidede dykkerture efter uddannelsen og alt nødvendigt udstyr.
  • Spændende aktiviteter og transport under hele rejsen, inklusive en udfordrende vandretur til Batur-vulkanens top, yoga, madlavningskursus, markedseventyr og mulighed for at bygge og udsætte kunstige rev.

Eksklusiv

  • Vaccinationer
  • 1 x Aftensmad + 9x Frokost
  • Lommepenge, evt. drikkepenge
  • frivillig klimakompensation
  • Rejseforsikring
  • Ekstra tilkøb af dyk.
Tilmeld dig her

Dette er din unikke chance for at komme på dit livs eventyr til Indonesien

Det er vigtigt at bemærke, at der er et begrænset antal pladser på rejsen, og din plads er først bekræftet, når depositummet (5.000,- DKK) er blevet betalt. Vi opkræver depositummet sammen med tilmeldingsprisen. Af hensyn til flybestillinger og dykketure er tilmeldingen bindende.

Husk, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter rejsens afslutning.

For at blive certificeret dykker, skal du være i stand til at svømme 200 meter, og hvis du har sundhedsmæssige bekymringer, skal en læge godkende din dykkerdygtighed. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller tvivl.

Så hvad venter du på? Dyk ned i eventyret, udforsk Balis skatte både over og under vandet, og vær med til at skabe minder for livet. Tilmeld dig i dag og vær en del af denne utrolige rejse med Nordjyllands Idrætshøjskole!

OBS: Der tages forbehold for fejl og ændringer i program og indhold. Ved aflysning af rejsen ved for få tilmeldte er der fuld refundering.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om rejsen er du velkommen til at kontakte Lasse Høj Kjeldsen på mail lasse@nih.dk.

Tilmeld dig her

Gå ikke glip af andre vores andre eventyr

En stor del af det at gå på idrætshøjskole er også at rejse. Vi har forskellige rejser i vores forårs- og efterårsophold. Men der er helt sikkert en for dig.

Vælg mellem: Ski-/snowboardrejse til de franske alper, adventurerejse til Chamonix med mulighed for udfordringer på Mont Blanc, sol og sommer på Lanzarote og et fantastisk eventyr til Indonesien. Du kan godt begynde at glæde dig!

Play Video

Se alle rejser i én video

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her