PÅ EVENTYR I
INDONESIEN

Lad eventyret begynde

 • Ca. pris: 16.995,- kr. (depositum på 5.000 kr. betales, når vi med sikkerhed ved, at rejsen gennemføres)
 • Kun 16 pladser – Tilmelding i god tid anbefales

I slutningen af oktober har du mulighed for at komme med Nordjyllands Idrætshøjskole 12 dage til Indonesien – mere præcist Bali og naboøen Nusa Penida. Fantastiske oplevelser under havets overflade står på programmet, når vi skal dykke i Coral Triangle – det mest artsrige havområde på kloden. På land skal vi vandre mellem rismarker og i enestående natur, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med både yoga og surfing. Eftermiddage og aftner byder på afslapning, hygge og indonesiske mad- og kulturoplevelser.

Dykning i verdensklasse

Vores fem dage på Nusa Penida står i dykningens tegn, hvor alle kan være med – uanset dykkererfaring. For dig der aldrig har dykket før, vil vi tage en stor del af teorien hjemmefra, så du efter kun to-tre dage på dykkercenteret vil have et PADI Open Water certifikat og være klar til endnu flere fantastiske dyk. Vi skal blandt andet dykke på det kendte Manta Point, hvor der vil være gode chancer for at se de tre-fem meter store djævlerokker, søkøer, klumpfisk og forskelligartede tropefisk og koraller i massevis.

Adventure og fordybning

Bali er et mekka for både surfing og yoga, og det skal vi selvfølgelig udnytte. Med gode lokale instruktører og unikke forhold er der muligheder surf og yoga for alle niveauer. Derudover skal vi i nattens mul og mørke bestige en af Balis to aktive vulkaner Batur eller Agung. Fra toppen venter os en fantastisk udsigt udover store dele af Balis rismarker og regnskov.

Inden afrejse vil vi sammen planlægge de sidste detaljer og dele af programmet, så det bliver jeres tur.

Inklusiv

 • Flybilletter og overnatning
 • Dykkercertifikat – PADI Open Water (E-learning og undervisning dernede). Dykkerkurset foregår ved det 5 stjernede dykkercenter Scuba Junkie, som er særlig kendte for deres høje undervisningsniveau, deres gode guides og miljømæssige opmærksomhed. Kontakt os hvis du har andre ønsker til PADI uddannelse.
 • Guidede dyk de resterende dage på centeret og alt udstyr.
 • Aktiviteter i løbet af rejsen herunder vandretur til toppen af Batur/Agung

Eksklusiv

 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Lommepenge, evt. drikkepenge
 • frivillig klimakompensation
 • Rejseforsikring

Der er et begrænset antal pladser på rejsen og din plads er først sikret når betaling af depositum (5.000,-) er betalt. Depositum opkræves sammen med tilmeldingsprisen. Af hensyn til bestilling af flybilletter og dykning er tilmelding bindende.

OBS: Der tages forbehold for ændringer i program og indhold, samt aflysning af rejsen ved for få tilmeldte. I så fald er der fuld refundering.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om rejsen er du velkommen til at kontakte Lasse Høj Kjeldsen på mail lasse@nih.dk.

Der kræves ingen særlige forudsætninger udover eventyrlyst!

Tilmeld dig

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Send en besked


  Kontaktoplysninger

  • Adresse
   Parkvej 61, 9700, Brønderslev
  • Email
   info@nih.dk
  • Telefon
   +45 98 82 53 00
  • Øvrig information
   Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
   20 min. kørsel fra Aalborg
   80 min. kørsel fra Aarhus

  Bestil vores gratis brochure

   Få tilsendt vores brochure.


   Nej takJa tak