Skip to main content
search

CLUB LA SANTA

Sol, sommer og masser af sport

 • Pris: 7.000 kr.
 • Varighed: 7 dage
 • Hvornår: Forår & Efterår

Hvert år i oktober og maj rejser vi til Club La Santa på Lanzarote, hvor du kan dyrke din idræt på Europas største lege plads for sportsfolk. Ta’ med på vores 8-dagstur til Club La Santa.

Club La Santa er et sandt ferieparadis med masser af sport, motion, wellness, sundhed, livsglæde, fællesskab og sociale aktiviteter. Alt sammen foregår i et behageligt varmt klima under solen på Lanzarote.

Kom i sommerstemning – se vores La Santa film:

Når du rejser til Club La Santa med os, er der fri adgang til mere end 40 sportsaktiviteter med tilhørende udstyr, instruktioner, sociale turneringer og fællesaktiviteter. En enkelt eftermiddag har vi en guidet tur rundt på øen i bus for også at opleve øens mangfoldighed.

Som hjemme på idrætshøjskolen behøver du ikke at være verdensmester eller toptrænet atlet for at kunne få en dejlig tur med os til Club La Santa. Glæden, velværen og den nye energi, der altid opstår på Club La Santa, giver altid inspirationen og motivationen til at lære noget nyt og blive bare lidt bedre. Samværet og de fælles oplevelser, der helt naturligt opstår, når vi rejser sammen, er med til, at denne tur altid er populær hos vores elever.

Club La Santa råder over sportsfaciliteter af meget høj kvalitet. De sætter en ære i, at vi som gæster låner og anvender udstyr, der er godt nok til de bedste, både når det gælder cykler, tennisbaner, ketchere, surfbræt mv.

Club La Santa stiller 40 kompetente instruktører kaldet Green Team til vores rådighed. Green Team er Club La Santas eget hold af kompetente og motiverede unge mennesker, der guider, underviser, hjælper og sikrer os et aktiv ophold i verdensklasse.

Klimaet er varmt året rundt og perfekt til sport og motion, hvor en frisk brise sikrer en behagelig temperatur, både når vi dyrker motion og slapper af i solen.

Club La Santa sport er et fantastisk mekka af sport og fitness. Vi nyder at tage derned, så meget at vi faktisk rejser derned to gange om året. I foråret har vi som noget helt specielt mulighed for at komme bag kulisserne ved Lanzarote Ironman.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak


  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus
   Close Menu

   Se ledige hold

   Vi har ledige pladser til efteråret 2023

   Få et overblik over vores opstarter og tilmeld dig nemt her.

    

   Se alle hold