Skip to main content
search
Sport og varme – Efterår og Forår

CLUB LA SANTA

Play Video

Kom i sommerstemning – se vores La Santa film

Pris
7.000 kr.
Varighed
7 dage
Hvornår
Forår & Efterår

Sol, sommer og masser af sport

Hvert år i oktober og maj rejser vi til Club La Santa på Lanzarote, hvor du kan dyrke din idræt på Europas største lege plads for sportsfolk. Ta’ med på vores 8-dagstur til Club La Santa.

Club La Santa er et sandt ferieparadis med masser af sport, motion, wellness, sundhed, livsglæde, fællesskab og sociale aktiviteter. Alt sammen foregår i et behageligt varmt klima under solen på Lanzarote.

Play Video

Kom i sommerstemning – se vores La Santa film

Se andre rejser

Sportsrejse i skønne omgivelser

Når du rejser til Club La Santa med os, er der fri adgang til mere end 40 sportsaktiviteter med tilhørende udstyr, instruktioner, sociale turneringer og fællesaktiviteter. En enkelt eftermiddag har vi en guidet tur rundt på øen i bus for også at opleve øens mangfoldighed.

Som hjemme på idrætshøjskolen behøver du ikke at være verdensmester eller toptrænet atlet for at kunne få en dejlig tur med os til Club La Santa. Glæden, velværen og den nye energi, der altid opstår på Club La Santa, giver altid inspirationen og motivationen til at lære noget nyt og blive bare lidt bedre. Samværet og de fælles oplevelser, der helt naturligt opstår, når vi rejser sammen, er med til, at denne tur altid er populær hos vores elever.

Club La Santa råder over sportsfaciliteter af meget høj kvalitet. De sætter en ære i, at vi som gæster låner og anvender udstyr, der er godt nok til de bedste, både når det gælder cykler, tennisbaner, ketchere, surfbræt mv.

Mekka af sport og fitness

Club La Santa stiller 40 kompetente instruktører kaldet Green Team til vores rådighed. Green Team er Club La Santas eget hold af kompetente og motiverede unge mennesker, der guider, underviser, hjælper og sikrer os et aktiv ophold i verdensklasse.

Klimaet er varmt året rundt og perfekt til sport og motion, hvor en frisk brise sikrer en behagelig temperatur, både når vi dyrker motion og slapper af i solen.

Club La Santa sport er et fantastisk mekka af sport og fitness. Vi nyder at tage derned, så meget at vi faktisk rejser derned to gange om året. I foråret har vi som noget helt specielt mulighed for at komme bag kulisserne ved Lanzarote Ironman.

Kontakt os for at høre mere

Gå ikke glip af andre vores andre eventyr

En stor del af det at gå på idrætshøjskole er også at rejse. Vi har forskellige rejser i vores forårs- og efterårsophold. Men der er helt sikkert en for dig.

Vælg mellem: Ski-/snowboardrejse til de franske alper, adventurerejse til Chamonix med mulighed for udfordringer på Mont Blanc, sol og sommer på Lanzarote og et fantastisk eventyr til Indonesien. Du kan godt begynde at glæde dig!

Play Video

Se alle rejser i én video

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her