Første fase

Sådan tilmelder
du dig

Hvornår vil du starte?

Under tilmelding vælger du den periode du gerne vil gå her.

Personlige oplysninger

Herefter sendes du videre til tilmeldingsformularen. Her starter du med at udfylde dine personlige oplysninger.

Anden fase

Vælg dine
fag

Fag

Nu skal du vælge de fag du gerne vil have. Hos os har du i alt fire forskellige fag om ugen. Disse er inddelt i fire idrætsblokke, hvor du kan vælge fag fra vores forskellige faggrupper.

Fag i begge perioder

Hvis du vælger fagene politi, fitnessinstruktør eller massagekursus skal disse vælges i begge perioder.

To perioder

Du skal vælge i alt otte fag fordelt på to perioder; en inde- og en udendørsperiode. Det betyder at fagene altid er tilpasset årstiderne.

Betalingsfag

Hver opmærksom på, at fagene: Extreme, Surf, Skilinje, fitnessinstruktør, Golf og Faldskærmsudspring er betalingsfag. Få en prisoversigt her.

Tredje fase

Vælg dine
rejser

Tilmeld dig rejserne

I denne fase vælger du de rejser du gerne vil med på i den valgte periode. Afhængig af om det er forårs- eller efterårsperioden er der forskellige rejsemål.

OBS. Du behøves ikke at tage med på rejserne. Det er ca. 50%, der tager med på vores store rejser. Imens har resten temauge hjemme på skolen.

Bindende tilmelding?

Du skal vælge rejserne, fordi du ønsker at komme med. Men du kan selvfølgelig godt afbestille en rejse, inden du betaler første rate af dit ophold. På Bali rejsen i efteråret betales dog et depositum, som du ikke kan få tilbagebetalt, hvis du springer fra rejsen.

Fjerde fase

Sidste del

Sidste del

I denne sidste del skriver du din mail, hvor vi kan sende dig en kvittering for din tilmelding. Det er også denne mail, hvor du kan forvente at modtage yderligere information.

Betaling

Vi sender dig en mail med opkrævning af tilmeldingsprisen på 2.000 kr. Herefter betales resten af opholdet i to rater. Første rate lige inden opstarten og anden rate halvvejs inde i dit ophold.

Fremadrettet
information

Vi vil inden din opstart sende dig en informationsmail, hvor du kan læse om de ting vi anbefaler dig at gøre. Her vil du også modtage en pakkeliste.

Bliv klogere på, hvem vi er

Brochure

Download vores brochure her.Besøg os

Book en rundvisning når det passer dig