BOLD & SPORT

Golf

Golf er for alle! Lær det eller bliv endnu bedre

Vi anvender de fremragende baner på Brønderslev Golfklub, hvor vi også kan nyde godt af klubbens pro Morten Hedegaard.

I golf arbejder vi med alle aspekter af golfen – fra koncentration, præcision, dedikation, dit sving og de mere tekniske dele af spillet.

Vi vil især beskæftige os med din personlighed i sporten. Golf er en individuel idræt, hvor personlig velvære og psyke kan bruges konstruktivt i dit spil. Men hvordan får vi den bedst frem, og hvordan udnytter du den til fulde i dit golfspil?

Til at lære dig dette har vi en af de mest kompetente golfpros i Danmark, nemlig Morten Hedegaard. Han slår også sine folder på det danske landshold som assistenttræner, hvor han primært arbejder med de danske ungdomstalenter. Du er derfor i de bedste hænder, hvis du vælger golf på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Har du spillet før får du rig mulighed for, at forbedre din teknik. Desuden tilbyder vi en instruktøruddannelse så du efterfølgende kan undervise andre.

Hvis du ikke har spillet golf før, vil du gennem undervisningen få DGU-kortet. Herefter kan du spille på alle danske baner og gå 18 huller.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Det skal opleves i virkeligheden. Vi tilbyder både fysiske rundvisninger på skolen. Helt uforpligtende. Derudover kan du også benytte vores virtuelle rundvisning her på siden.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

Få tilsendt vores brochure.Send en besked

Kontaktoplysninger

 • Adresse
  Parkvej 61, 9700, Brønderslev
 • Email
  info@nih.dk
 • Telefon
  +45 98 82 53 00
 • Øvrig information
  Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
  20 min. kørsel fra Aalborg
  80 min. kørsel fra Aarhus