BOLD & SPORT

Golf

Golf er for alle! Lær det eller bliv endnu bedre med golf på højskole.

Vi anvender de fremragende baner på Brønderslev Golfklub, hvor vi også kan nyde godt af klubbens pro Morten Hedegaard.

Faget har en merbetaling på 1.500 kr. Heri får du et medlemskab af Brønderslev Golfklub. Har du i forvejen DGU-kortet, kan du spille 18-huller fra første dag.

Med golf som fag på højskolen arbejder vi med alle aspekter af golfen – fra koncentration, præcision, dedikation, dit sving og de mere tekniske dele af spillet.

Vi vil især beskæftige os med din personlighed i sporten. Golf er en individuel idræt, hvor personlig velvære og psyke kan bruges konstruktivt i dit spil. Men hvordan får vi den bedst frem, og hvordan udnytter du den til fulde i dit golfspil?

Til at lære dig dette har vi en af de mest kompetente golfpros i Danmark, nemlig Morten Hedegaard. Han slår også sine folder på det danske landshold som assistenttræner, hvor han primært arbejder med de danske ungdomstalenter. Du er derfor i de bedste hænder, hvis du vælger golf på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Har du spillet før får du rig mulighed for, at forbedre din teknik og dit spil.

Hvis du ikke har spillet golf før, vil du gennem undervisningen få DGU-kortet. Herefter kan du spille på alle danske baner og gå 18 huller.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus