UDDANNELSE

Livredderkursus

Bliv uddannet livredder på højskole

Har du også set Baywatch? Så er dette ikke helt det samme. Men derhen af. Du kan nemlig tage livredderprøven fra Dansk Svømmeunion her hos os.

Prøven tages med de andre deltagere på faget svømning. Du vil ligeledes få mulighed for at forbedre din teknik og udholdenhed i vandet.

Vi svømmer i Brønderslev svømmehal, der er udstyret med en lækker 50 meters pool. Eller med andre ord, en olympisk pool. 

Bassinlivredderprøven består af fire dele:

 1. Anlægsdel
 2. Formprøve
 3. Redningsdel
 4. Mundtlig eksamination

Alt undervisning, både praktisk og teoretisk, foregår i svømmehallen. Efter endt og bestået prøve får du et bevis, så du efterfølgende kan få arbejde som livredder.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus