Elev-
historier

Det siger eleverne,
om deres ophold hos NIH

MArtin Gejl - Nordjyllands Idrætshøjskole

Martin Gejl Jensen

Elev, Forår 2018

”Jeg valgte at gå på NIH fordi jeg var klar på nye oplevelser. Det havde jeg muligheden for her. Jeg har været på 5 forskellige rejser/ture med højskolen, heraf bl.a. 3 skiture til hhv. Hemsedal, Hafjell og Les Contamines. Jeg har i de 3 uger uddannet mig som skiinstruktør, og mulighederne for at lære en masse og stå på ski har være helt i top. Du tager afsted sammen med dine højskolevenner og får lov til at undervise dem, hvilket gav mig en fantastisk mulighed for at finde ud af, om det virkelig var noget for mig. Jeg har nu fået arbejde i et skiområde i Norge med hjælp fra lærerne fra højskole. De er altid hjælpsomme med bl.a. ansøgning, vejledning og gode fif. Jeg er sikker på, at jeg ikke var kommet til Norge, hvis jeg ikke var taget på NIH, så stor ros til de verdensklasselærere, der har undervist mig.”

Ricky Morales an amazing guy - Nordjylllands Idrætshøjskolle

Enrique Morales

Elev, forår + efterår 2018

”My name is Enrique Morales. I’m from Costa Rica, 22 years old, professional on physical education, sports and recreation. NIH has been a BOOST in my life – physically and in terms of condition, open mindedness, culture, friends around the world and most importantly I have grown personally. My social skills have improved, I have learnt to make my own decisions, to have a better influence on people, leadership and all about off-skills. Thank you, NIH, for giving me the chance to improve in every sense of my life and to have more friends, a family community and fitness and education.”

Christina Andersen - Nordjyllands Idrætshøjskole

Christina Andersen

Elev, efterår 2018

”Hvorfor valgte jeg at tage på højskole på pitstop-ordning? Jeg var kommet til et punkt, hvor jeg efter 3 ret lange og hårde år på uni var en smule skoletræt og også bare trængte til, at der skulle ske noget nyt. Jeg havde lyst til at udfordre mig selv på en anden måde og prøve noget nyt. At tage på højskole virkede som den perfekte mulighed. Og NIH har virkelig været det perfekte afbræk fra hverdagen. Man lever i en helt ubeskrivelig bobbel. Nogle gange laver man sindssyge ting som sky-diving, paintball og wake-boarding, hvor man presser sig selv til det yderste. Alligevel er højskole bare så meget mere. Det er de fælles middagslure, at sidde i timevis og sludre i te-køkkenerne, at vågne op hver dag med ens bedste venner omkring sig og bare det at være en del af et fælleskab, hvor alle altid vil hinanden det bedste. Det er det, jeg kommer til at savne allermest.

Lotte Saaby - Nordjyllands Idrætshøjskole

Lotte Saaby Jensen

Elev, efterår 2018

”Her på NIH har jeg fundet mig et nyt hjem, hvor jeg føler mig tryg, værdsat og glad. Vi er alle blevet en del af en stor familie, hvor nye venskaber binder os sammen på tværs af idrætsinteresser, alder og nationaliteter. Det store fagudbud giver en mulighed for at afprøve sig selv inden for både kendte og uafprøvede idrætsgrene. På højskole udvikler man sig selv socialt såvel som fysisk, og man får skubbet sine grænser, hvad end det er i 22 meters højde i klatrecentret, i et spil i opholdsrummet eller i fællesskabet med nye mennesker. Jeg ved i hvert fald med mig selv, at højskole har opfyldt selv mine vildeste forhåbninger.”

Sebastian Holm - Nordjyllands Idrætshøjskole

Sebastian Holm

Elev, efterår 2018

”Det var ikke planlagt, jeg skulle på højskole, men da jeg hørte om det, blev jeg så inspireret, at det var noget, jeg måtte prøve. Jeg ville gerne opleve fællesskabet, udfordre mig selv på forskellige punkter og bare have det sjovt, inden jeg startede min uddannelse. Jeg søgte på mange forskellige højskoler og endte med at vælge Nordjyllands Idrætshøjskole. Jeg valgte skolen på grund af det store udvalg af fag og det, at der var plads til enhver slags. Jeg endte med at vælge fagene politi, extreme, surf og massagekursus. Jeg har på ingen måde fortrudt at tage på højskole og vil anbefale det til enhver, som overvejer det.

Få en rundvisning på NIH

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labori