Dit skema på NIH

Du er selvfølgelig selv med til at bestemme, hvordan dit ophold på Nordjyllands Idrætshøjskole skal se ud. Vi har opdelt vores fag i faggrupperne:

  • Fitness
  • Bold & Sport
  • Outdoor
  • Uddannelse
  • Livsstil

Under hver gruppe finder du en række forskellige fag, som du frit kan vælge imellem og sætte sammen, som du vil. Udvalget af fag kan variere fra år til år i forhold til efterspørgslen, og vi udvikler hele tiden nye fag, men her på vores hjemmeside kan du altid læse om de fag, vi tilbyder lige nu. Udover de fag, som du vælger inden for de fem faggrupper, vil du stifte bekendtskab med en række fællesfag, der styrker dine grundlæggende faglige og personlige kompetencer.

Hvordan ser mit skema ud?

Du kan altså frit vælge mellem fagene og sammensætte dit skema.

Her er et eksempel på, hvordan dit ugeskema på NIH kan se ud.

Hvordan sammensættes DIT skema?

I modullerne Idræt 1, 2, 3 og 4 skal du vælge dine egne fag, hvilket du gør gennem din tilmelding. I hver idrætsblok vil der være en god blanding af alle vores fag. Som eksempel kan du i Idræt 1 vælge fodbold og i idræt 2 vælge adventure. Du kan altså prøve mange forskellige idrætsgrene af som elev her på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Hvis du vil prøve at sammensætte dit eget skema, skal du gå videre til tilmeldingen her og vælge den periode du overvejer at blive elev – og bare rolig, du er ikke tilmeldt før du trykker på “send” 🙂

I løbet af en almindelig uge, vil du møde nogle forskellige faste indslag. Du vil møde foredrag, tag ordet, morgensamling, valgfag, aktuelt, og sangtime. Disse fag er et godt afbræk fra idrætten og giver et godt sammenhold blandt eleverne.
Herudover er der en ugentlig højskoleaften, stævner, rejser, andre events og arrangementsweekender.

I weekenderne er der altid mulighed for at være på skolen. Der findes 3 typer weekender – arrangementsweekender, hvor det er obligatorisk at være på skolen, samt workshop-weekender og fri-weekender. Der er ca. 1 arrangementsweekend hver måned.