Skip to main content
search

SE EKSEMPEL
PÅ SKEMA

Check This Out

Du sammensætter dit eget skema

Som elev her på idrætshøjskolen sammensætter du dit eget skema. Fagene vælger du ud fra de fire forskellige idrætskategorier: Outdoor, Bold & Sport, Fitness og Uddannelse. Disse indeholder tilsammen 40+ forskellige fag, som du kan vælge i mellem. Hver opmærksom på at du først vælger fag, når du starter på idrætshøjskolen.

De fire forskellige idrætsfag er fordelt ligeligt i skemaet. Du har fagene to gange om ugen. Dette kan dog variere fra fag til fag.

Udover idrætsfagene er der også almene højskolefag, såsom: Tag Ordet, Fællestræning/debat, Foredrag, Aktuelt, Valgfag, Sangtime mm.

Undervisningen starter kl. 8 og slutter igen kl. 15. Herefter er der masser af tid til at hænge ud med højskolevennerne. Alle faciliteter er til fri afbenyttelse, så det er ALDRIG kedeligt at have fri på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Tilmeld dig her

Skema og fag

Her kan du se et eksempel på et fuldt skema. Nedenunder finder du de fag, der kan vælges i IDRÆT 1, 2, 3 og 4. Vi har taget udgangspunkt i vores forårs- og efterårshold.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.

SWIPE MELLEM FORÅR OG EFTERÅR

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Send en besked


  Kontaktoplysninger

  • Adresse
   Parkvej 61, 9700, Brønderslev
  • Email
   info@nih.dk
  • Telefon
   +45 98 82 53 00
  • Øvrig information
   Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
   20 min. kørsel fra Aalborg
   80 min. kørsel fra Aarhus

  Bestil vores gratis brochure

   Få tilsendt vores brochure.


   Nej takJa tak

   Close Menu

   Se ledige pladser

   Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

   Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

    

   Tilmeld dig lige her