SE EKSEMPEL
PÅ SKEMA

Check This Out

Du sammensætter dit eget skema

Som elev her på højskolen sammensætter du dit eget skema. Fagene vælger du ud fra de fire forskellige idrætskategorier: Outdoor, Bold & Sport, Fitness og Uddannelse. Disse indeholder tilsammen 40+ forskellige fag, som du kan vælge i mellem. Hver opmærksom på at du først vælger fag, når du starter på højskolen.

De fire forskellige idrætsfag er fordelt ligeligt i skemaet. Du har hvert fag to gange ugentligt af ca. 3 times varighed. Dette kan dog variere fra fag til fag.

Udover idrætsfagene er der også almene højskolefag, såsom: Tag Ordet, Fællestræning/debat, Foredrag, Aktuelt, Valgfag, Sangtime mm.

Undervisningen starter kl. 8 og slutter igen kl. 15. Herefter er der masser af tid til at hænge ud med højskolevennerne. Alle faciliteter er til fri afbenyttelse, så det er ALDRIG kedeligt at have fri på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Tilmeld dig her

Skema og fag

Her kan du se et eksempel på et fuldt skema. Nedenunder finder du de fag, der kan vælges i IDRÆT 1, 2, 3 og 4. Vi har i dette eksempel taget udgangspunkt i vores forårshold.

Hver opmærksom på, at det er et eksempel. Der tages derfor forbehold for ændringer.

SWIPE MELLEM FORÅR OG EFTERÅR

Send en besked

Kontaktoplysninger

 • Adresse
  Parkvej 61, 9700, Brønderslev
 • Email
  info@nih.dk
 • Telefon
  +45 98 82 53 00
 • Øvrig information
  Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
  20 min. kørsel fra Aalborg
  80 min. kørsel fra Aarhus

Bestil vores gratis brochure

Få tilsendt vores brochure.