FITNESS

Bodyflow

Udfordr din krop på en ny måde med Bodyflow

Vil du prøve kræfter med bl.a. Yoga, Pilates eller Tai Chi? Faget kombinerer det bedste fra flere forskellige træningsformer. Vi har fokus på både din fysiske og mentale fordybelse.

Du kommer til at arbejde med smidighed, holdningskorrigerende øvelser, åndedræt, kropsbevidsthed, balance, coretræning og styrke. Der vil også være fokus på indre ro og harmoni. Her vil du opleve, at du bliver mere fokuseret og kommer i dybden både fysik og mentalitet. 

Vi lægger vægt på flow i den enkelte lektion, men også i undervisningsforløbet, så du mærker en udvikling både kropsligt og mentalt.

Glæd dig til at lade musik, øvelser, krop og sind gå op i en højere enhed.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus