FITNESS

Spinning

Gi’ den fuld gas til Spinning

Spinning er faget, hvor du har mulighed for at udfordre dig selv maximalt, både fysisk og på det mentale plan. Vi lægger ud på et niveau, hvor alle kan være med. Du bestemmer selv, hvor hårdt det skal være.

I løbet af undervisningen vil du automatisk komme i bedre kondition, og vi vil løbende give dig flere udfordringer. Vi kører forskellige timetyper med fokus på både kontinuerlig træning og intervaltræning.

Det er sved og høj forbrænding. Det er dunkende rytmer og fed musik. Det er tungt tråd og høj kadence. Gennem velplanlagt træning, leg og konkurrencer får du mulighed for at komme i dit livs form.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus