Online tilmelding

– Til dit livs oplevelse –

Tilmeld dig ved at klikke på det ophold du gerne vil være en del af. Du skal være ude i god tid, da vores højskoleophold hurtigt bliver udsolgt. Ønsker du at gå på idrætshøjskole i to periode, skal du tilmelde dig begge perioder herunder. Hvis du har spørgsmål så skriv eller ring endelig til os.

FORÅRET 2023
25 UGER

VENTELISTE*

HVORNÅR:
08.01.23 – 01.07.23

Kom på idrætshøjskole i januar 2023 på vores forårshold. Det er meget populært at komme på højskole i netop denne periode. Derfor skal du være ude i god tid, hvis du vil være sikker på at få en plads.

UGEPRIS: DKK 1.675/uge

*Udfyld formularen for at skrive dig på ventelisten.

EFTERÅRET 2023
19 UGER

HVORNÅR:
06.08.23 – 16.12.23

Start hos i august 2023. Tilmeld dig i god tid, så du er sikker på en plads. I efteråret kan du få alle vores fantastiske fag og samtidig få oplevelser ude i verden. Vi rejser til Club La Santa, Indonesien, Frankrig og Amsterdam.

UGEPRIS: DKK 1.725/uge

FORÅRET 2024
25 UGER

HVORNÅR:
07.01.24 – 29.06.24

Foråret er din mulighed for at få 25 fantastiske uger på idrætshøjskole. Her vil du opleve et unikt fællesskab kombineret med masser af forskellige fag og spændende rejser ud i verden. Tilmeld dig i god tid – vi har ofte udsolgt flere måneder før opstart.

UGEPRIS: DKK 1.725/uge

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

    Få tilsendt vores brochure.


    Nej takJa tak