Skip to main content
search
Nyhed!Rejser

Fantastisk tur til Chamonix, Frankrig 🇫🇷

Læs mere >

By 9. september 2019januar 31st, 2024No Comments
Adventurerejse Nordjyllands Idrætshøjskole

Vi er netop hjemvendt efter en helt fantastisk uge i Frankrig, og vi kan slet ikke få armene ned igen. Turen gik til Europas adventurehovedstad Chamonix, hvor grænserne i den grad blev udfordret. Chamonix ligger ved foden af Mont Blanc, med den smukkeste og mest betagende natur omkring sig.

Turen har budt på alverdens sjove, og for mange, flere “første gangs” – oplevelser. Specielt paragliding var en aktivitet alle var helt vilde med. Det gav et ordentlig sus i maven, og man var helt høj, da man landede efter godt 15 minutter i luften. En oplevelse de færreste vil glemme.
Lige ved siden af hotellet er et stort(!) klatrefelt, der bare venter på at blive beklatret af glade NIH’er. Her hyggede vi med klatring og slackline. Samtidig var vi på E-mtb. Og det er fedt. 25 km/t op ad bakke, er altså ret sjovt! Derudover prøvede vi kræfter med Via feretta, en Tour De France stigning der gav godt med syre i benene, rafting, rapelling, highrope og en fantastisk trekkingtur med udsigt til Mont Blanc (Europas højeste bjerg).

Udover alt dette har vi selvfølgelig også brugt tiden på bare at hygge os og nyde hinandens selskab. Aftenerne blev blandt andet brugt på brætspil og poolkampe på hotellet. Specielt torsdag aften var vigtig, da den store Bezzerwizzer dyst skulle stå. Eleverne mod lærerne. Her måtte lærerne se sig besejret.

Alle er hjemvendt med rygsækken fuld af fantastiske og uforglemmelige oplevelser med de bedste højskolekammerater. At rejse med højskolen kan altså noget!!

Læs mere om alle vores rejser her:

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her