Skip to main content
search
Tag en pause fra studiet på NIH

PITSTOP PÅ
IDRÆTSHØJSKOLE

Play Video

Kom i højskolestemning

Normal ugepris:
1.775 DKK
Din ugepris:
1.475 DKK
Din rabat:
300 DKK/ugen

Bliv pitstop'er på Nordjyllands Idrætshøjskole

Skal du holde pause på din videregående uddannelse, kan du få rabat, hvis du tager et ophold her på Nordjyllands Idrætshøjskole. Hos os får du en pause med masser af indhold. Her finder du et fællesskab af unge, og får en hverdag fyldt med sport og idræt.

Her på siden finder du to videoer af pitstop’ere her på NIH. De fortæller om deres ophold, om alderen og hvorfor de holder pause fra studiet.

Den typiske pitstop’er her på NIH tager pausen mellem bachelor og kandidat. Men det betyder ikke noget, hvornår du vælger at tage din pause. Eneste krav til at blive pitstop’er er, at du går på en videregående uddannelse på SU.

Play Video

Se vores rundvisningsfilm

Kom på en fysisk rundvisning
Malthe, 24 år og holder pitstop mellem bachelor og kandidat.

19 eller 25 uger på idrætshøjskole

Vi har to opstarter om året. Et forårshold på 25 uger med opstart i januar og et efterårshold på 20 uger i august.

Her får du rig mulighed for at dyrke alt den sport du elsker, og samtidig mulighed for at prøve nye. Vi har 50+ fag fordelt i fem fagkategorier. Det betyder at du kan blande din sport på kryds og tværs. I skemaet er fagene ligeligt fordelt. Det betyder at vi ikke har linjer, men fire forskellige fag i løbet af ugen, der alle fylder mere eller mindre det samme.

Vores idrætsfilosofi er, at alle kan være med, uanset niveau. Dermed kan du kaste dig ud i en masse nye fag, hvor du muligvis ikke føler dig helt hjemme. Det giver dig mulighed for, at kombinere sport du kender med helt nye sportsgrene, du aldrig har prøvet før.

Se alle fag

Masser af fede rejser

Du kan komme med på rejser til flere fede destinationer. Så søger du høje bjerge med sne eller solrige kyster, så finder en rejse, der matcher det her hos os. Vi har forskellige rejser afhængig af, hvilken opstart du vælger. Men du finder et rigtig fint overblik lige her.

Se alle rejser
Asger, 24 år og holder pitstop fra medicinstudiet.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her