LØBEREJSE TIL AMSTERDAM

KOM MED OS PÅ EN FED LØBEREJSE

Pris: 2.100 kr.

Løberejsen går i efteråret til Amsterdam, hvor mangfoldighedens by både udfordres og udforskes løbemæssigt såvel som kulturelt. Amsterdam Marathon har efterhånden udviklet sig til et af de absolut største løb i Europa, hvor små 40.000 deltagere har mulighed for at prøve kræfter med distancerne 8 km, halvmaraton og 42,1 km. De forskellige distancer betyder også, at denne unikke løbefest er for alle niveauer og aldersklasser, hvilket også gør løbet til noget helt specielt, uanset om det er første eller tiende maraton.

Løbet skydes i gang på det berømte olympiske stadion, hvor et menneskehav af løbere venter på at få vind i ansigtet og løbe rundt i Amsterdams festfyldte gader. Her venter løberne en førsteklasses oplevelse med de mange kanaler og spektakulære bygninger, som passeres undervejs.

I dagene op til løbet benytter vi selvfølgelig muligheden for at besøge nogle af Amsterdams mange seværdigheder.

Så kan du li’ at overskride dine egne grænser, og er du til en uforglemmelig løbeoplevelse, bør du seriøst overveje at springe på maratonholdet/løbeskolen.

Mærk den fantastiske stemning på vores løberejse til Amsterdam – se filmen herunder.

Få en rundvisning på NIH

Du er altid velkommen på en rundvisning. Her ser du hele skolen og alle de fede faciliteter. Derefter tager vi en snak om alt det praktiske såsom rejser, fag, skema, priser osv. Du kan få en forsmag i vores virtuelle verden, men vi vil allerhelst møde dig i virkeligheden 😃 Vi glæder os til at se dig 👉

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.
  Send en besked

   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus