Skip to main content
search

Uddannelse – Forår

SKI – OG SNOWBOARD MED ELLER
UDEN INSTRUKTØRUDDANNELSE

Pris instruktør
12.000 kr.
Pris egenfærdigheder
9.000 kr.

Kom med på ski-/snowboardlinjen på Nordjyllands Idrætshøjskole

Rykker tankerne om den hvide nyfaldne pudders stilhed under dine ski eller dit snowboard? Er klar på 12 ugers intensivt fokus på dit skiløb eller dine evner på snowboard? Så skal du vælge vores ski-/snowboardlinje på idrætshøjskolen.

I faget ski og snowboard er der mulighed for at fokusere på enten instruktøruddannelse eller personlige egenfærdigheder.

Instruktøruddannelsen

Ski- eller snowboardinstruktøruddannelsen er praktisk og teoretisk undervisning. Du præsenteres eksempelvis for undervisningsdidaktik og -metodik, fejlretning, egenfærdighed, skolesvingstræning mm. Gennemført instruktøruddannelse kan igennem vores samarbejdspartnere efterfølgende give mulighed for arbejde på et skiresort i Norge – en hel sæson, i påsken eller i vinterferien.

Play Video

Se video her

Se andre rejser

Egenfærdigheder

Er instruktøruddannelsen ikke lige dig, har du, uanset om du er ”Rookie” eller ”Pro”, mulighed for at vælge ”personlig færdighed”. Her får du undervisning, som passer på netop dit niveau, videoanalyser og sparring til, hvordan du udvikler dine kompetencer i et hidtil uset omfang.

Skiliniens 3 uger i sneen tilbringes således:

  • Skitur Hemsedal – alpinskiløb, snowboard eller telemark efter eget valg. Undervisning og mulighed for skinstruktøruddannelsen.
  • EKSTRA TILVALG: Le Contamines, Frankrig – skiløb, snowboard, afprøvning af egen undervisningserfaring og evt mulighed for isklatring, biatlon, off piste og Valle Blance (23 km lang off piste – Europas længste). Læs mere om denne her.
  • Skitur Trysil – alpinskiløb, snowboard eller telemark efter eget valg. Undervisning og mulighed for at gennemføre sidste del af uddannelsen til skiinstruktør.

I ugerne på idrætshøjskolen vil undervisningen bestå af rigelige mængder skirelevant fysisk træning, udstyrslære, sikkerhedsovervejelser og meget mere.

Du tænker måske: ”Jeg syntes, det er vildt fedt at stå på ski/snowboard, men er jeg go’ nok til at blive instruktør?” Alle, der vælger at tage instruktøruddannelsen, består K1-kurset uanset egenfærdigheder!

Med andre ord – du kan deltage, selv om du aldrig har stået på ski. (Det er dog en fordel, at du har stået på snowboard, hvis du overvejer at tage snowboard-instruktøruddannelsen).

Dine valgmuligheder hvis du vil arbejde med egenfærdigheder (uden instruktøruddannelse):

  • Alpin
  • Snowboard
  • Telemark
  • Langrend

Dine valgmuligheder hvis du vil tage instruktøruddannelsen:

  • Alpin
  • Snowboard
Kontakt os for at høre mere

Gå ikke glip af andre vores andre eventyr

En stor del af det at gå på idrætshøjskole er også at rejse. Vi har forskellige rejser i vores forårs- og efterårsophold. Men der er helt sikkert en for dig.

Vælg mellem: Ski-/snowboardrejse til de franske alper, adventurerejse til Chamonix med mulighed for udfordringer på Mont Blanc, sol og sommer på Lanzarote og et fantastisk eventyr til Indonesien. Du kan godt begynde at glæde dig!

Play Video

Se alle rejser i én video

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her