SKI – OG SNOWBOARD MED ELLER UDEN INSTRUKTØRUDDANNELSE

Bliv uddannet instruktør eller fokuser på egenfærdigheder

T.O.M. FORÅR 2023
Pris instruktør: 11.000 kr.
Pris egenfærdigheder: 8.000 kr.

PRISER FRA FORÅR 2024

Pris instruktør: 12.000 kr.
Pris egenfærdigheder: 9.000 kr.

Rykker tankerne om den hvide nyfaldne pudders stilhed under dine ski eller dit board så hårdt i dig, at du er klar på 12 ugers intensivt fokus på dit skiløb eller dine evner på snowboard?

I faget ski og snowboard er der mulighed for at fokusere på enten “instruktøruddannelse” eller ”personlige egenfærdigheder”. Valget foretages i samråd med underviserne på skifaget.

Instruktøruddannelsen

Ski- eller snowboardinstruktøruddannelsen er praktisk og teoretisk undervisning i eksempelvis undervisningsdidaktik og -metodik, fejlretning, egenfærdighed, skolesvingstræning osv. Gennemført instruktøruddannelse kan igennem vores samarbejdspartnere efterfølgende give mulighed for arbejde på et skiresort i Norge – en hel sæson, i påsken eller i vinterferien.

Vi har det sjovt

Egenfærdigheder

Er instruktøruddannelsen på ski eller snowboard ikke lige dig, har du, uanset om du er ”Rookie” eller ”Pro”, mulighed for at vælge ”personlig færdighed”. Her får du undervisning, som passer på netop dit niveau, videoanalyser og sparring til, hvordan du udvikler dine kompetencer i et hidtil uset omfang.

Skiliniens 3 uger i sneen tilbringes således:

 • Uge 4: Skitur Hemsedal – alpinskiløb, snowboard eller telemark efter eget valg. Undervisning og mulighed for instruktøruddannelsen (ski eller snowboard).
 • Uge 6 (valgfri): Chamonix, Frankrig – skiløb, snowboard, afprøvning af egen undervisningserfaring og evt mulighed for isklatring, biatlon, off piste og Valle Blance (23 km lang off piste – Europas længste).
 • Uge 9: Skitur Trysil – alpinskiløb, snowboard eller telemark efter eget valg. Undervisning og mulighed for at gennemføre sidste del af instruktøruddannelsen (ski eller snowboard).

I ugerne på skolen vil undervisningen bestå af rigelige mængder skirelevant fysisk træning, udstyrslære, sikkerhedsovervejelser, introduktion til videoanalyser m.m.

Du tænker måske: ”Jeg syntes, det er vildt fedt at stå på ski/snowboard, men er jeg go’ nok til at blive instruktør?” Alle, der vælger at tage instruktøruddannelsen, består K1-kurset uanset egenfærdigheder! Med andre ord – du kan deltage, selv om du aldrig har stået på ski. (Det er dog en fordel, at du har stået på snowboard, hvis du overvejer at tage snowboard-instruktøruddannelsen).

Dine valgmuligheder hvis du vil arbejde med egenfærdigheder (uden instruktøruddannelse):

 • Alpin
 • Snowboard
 • Telemark
 • Langrend

Dine valgmuligheder hvis du vil tage instruktøruddannelsen:

 • Alpin
 • Snowboard

 

 

 

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak


  Send en besked   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus