Skip to main content
search

SKI – OG SNOWBOARD MED ELLER UDEN INSTRUKTØRUDDANNELSE

Kom med på ski-/snowboardlinjen på Nordjyllands Idrætshøjskole

Pris instruktør: 12.000 kr.
Pris egenfærdigheder: 9.000 kr.

Rykker tankerne om den hvide nyfaldne pudders stilhed under dine ski eller dit snowboard? Er klar på 12 ugers intensivt fokus på dit skiløb eller dine evner på snowboard? Så skal du vælge vores ski-/snowboardlinje på idrætshøjskolen.

I faget ski og snowboard er der mulighed for at fokusere på enten instruktøruddannelse eller personlige egenfærdigheder.

Instruktøruddannelsen

Ski- eller snowboardinstruktøruddannelsen er praktisk og teoretisk undervisning. Du præsenteres eksempelvis for undervisningsdidaktik og -metodik, fejlretning, egenfærdighed, skolesvingstræning mm. Gennemført instruktøruddannelse kan igennem vores samarbejdspartnere efterfølgende give mulighed for arbejde på et skiresort i Norge – en hel sæson, i påsken eller i vinterferien.

Egenfærdigheder

Er instruktøruddannelsen ikke lige dig, har du, uanset om du er ”Rookie” eller ”Pro”, mulighed for at vælge ”personlig færdighed”. Her får du undervisning, som passer på netop dit niveau, videoanalyser og sparring til, hvordan du udvikler dine kompetencer i et hidtil uset omfang.

Skiliniens 3 uger i sneen tilbringes således:

 • Uge 4: Skitur Hemsedal – alpinskiløb, snowboard eller telemark efter eget valg. Undervisning og mulighed for instruktøruddannelsen (ski eller snowboard).
 • Uge 6 (Ekstra tilvalg): Chamonix, Frankrig – skiløb, snowboard, afprøvning af egen undervisningserfaring og evt mulighed for isklatring, biatlon, off piste og Valle Blance (23 km lang off piste – Europas længste).
 • Uge 9: Skitur Trysil – alpinskiløb, snowboard eller telemark efter eget valg. Undervisning og mulighed for at gennemføre sidste del af instruktøruddannelsen (ski eller snowboard).

I ugerne på idrætshøjskolen vil undervisningen bestå af rigelige mængder skirelevant fysisk træning, udstyrslære, sikkerhedsovervejelser og meget mere.

Du tænker måske: ”Jeg syntes, det er vildt fedt at stå på ski/snowboard, men er jeg go’ nok til at blive instruktør?” Alle, der vælger at tage instruktøruddannelsen, består K1-kurset uanset egenfærdigheder!

Med andre ord – du kan deltage, selv om du aldrig har stået på ski. (Det er dog en fordel, at du har stået på snowboard, hvis du overvejer at tage snowboard-instruktøruddannelsen).

Dine valgmuligheder hvis du vil arbejde med egenfærdigheder (uden instruktøruddannelse):

 • Alpin
 • Snowboard
 • Telemark
 • Langrend

Dine valgmuligheder hvis du vil tage instruktøruddannelsen:

 • Alpin
 • Snowboard

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak


  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus
   Close Menu

   Se ledige hold

   Vi har ledige pladser til efteråret 2023

   Få et overblik over vores opstarter og tilmeld dig nemt her.

    

   Se alle hold