LIVSSTILS-VALGFAG

Horisont

En helt ny verden på den anden side af horisonten

Horisont er valgfaget der søger mod både kendt og ukendt hjørner af verden for at undersøge dilemmaer og problematikker som kan virke anderledes og skæve set fra vores danske lille andedam.

Vi går på jagt efter de fascinerende historier og prøver at forholde os neutralt til komplekse beretninger fra den store verden. Du arbejder både med sportslige, historiske og politiske fortællinger, hvor vi naturligvis også bruger danske perspektiver som affyringsrampe til oplæg og diskussion.

Du kommer bl.a. til at beskæftige dig med det lukkede Nordkorea, hvor vi kigger på regimet og dets evne til at operere uden for egne grænser, trods stramme restriktioner.

Ligeledes tager vi en tur til USA for at beskæftige os med amerikansk idræt. Vi kigger på talentprogrammer og idrætskultur og stiller spørgsmålet: Hvordan udvikler man bedst talenter? Og spiller etik og moral i en verden hvor ”money talks”?

Vær opmærksom på, at ikke alle valgfag bliver oprettet og/eller udbudt på alle hold.

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.

Hvordan kan din dag komme til at se ud?

Hverdagen på en idrætshøjskole er helt unik, og det kan være rart at vide, hvordan hverdagen egentlig er bygget op. Derfor har vi lavet et eksempel på, hvordan dit skema kan se ud.

Se eksempel på skema >

Bestil vores gratis brochure

  Få tilsendt vores brochure.


  Nej takJa tak

  Send en besked


   Kontaktoplysninger

   • Adresse
    Parkvej 61, 9700, Brønderslev
   • Email
    info@nih.dk
   • Telefon
    +45 98 82 53 00
   • Øvrig information
    Parkering: Der er fri parkering på vores adresse
    20 min. kørsel fra Aalborg
    80 min. kørsel fra Aarhus