Pris skiinstruktør
12.000 kr.*
Pris egenfærdigheder
9.000 kr.*
Hvornår?
Forår
To skirejser
10-12 dage

Stå på ski eller snowboard på højskole

Rykker tankerne om den hvide nyfaldne pudder under dine ski eller dit board så hårdt i dig, at du er klar på 12 ugers intensivt fokus på dit skiløb eller dine evner på snowboard? Du kan vælge mellem egenfærdigheder eller instruktøruddannelse – og det er til en skarp pris!

Pris for instruktør: 12.000*
Pris for egenfærdigheder: 9.000*

*I prisen er der inkluderet to rejser til hhv. Trysil og Hemsedal, hvor alt er inkluderet. Skirejsen til Contamines i Frankrig er valgfri (6.200 kr.) og kommer udover prisen for skilinjen. Vi anbefaler dog, at du tilvælger denne.

I faget ski og snowboard på Nordjyllands Idrætshøjskole er der mulighed for at fokusere på enten “instruktøruddannelse” eller ”personlige færdigheder”. Hvis du ønsker at læse mere om vores instruktøruddannelse kan du det her.

Play Video

Interview med tidligere elev på skilinjen

Play Video

Video fra skirejsen til Contamines (tilvalg)

Se andre rejser

Er instruktøruddannelsen på ski ikke lige dig, har du, uanset om du er ”Rookie” eller ”Pro”, mulighed for at vælge ”personlige færdigheder”. Her får du undervisning, som passer til netop dit niveau. Dette gøres med videoanalyser og sparring til, hvordan du udvikler dine kompetencer i et hidtil uset omfang.

Eftersom Nordjyllands Idrætshøjskole er placeret i Vendsyssel, hvor de højeste bakker er nogen, der kan bestiges på en havelåge, så tager vi selvfølgelig på tur til områder, hvor du kan få testet og afprøvet dine evner.

Ski- og snowboard-liniens tre uger i sneen tilbringes således:

  • Skitur Hemsedal – alpinskiløb, snowboard eller telemark efter eget valg. Undervisning og mulighed for instruktøruddannelsen (ski eller snowboard).
  • EKSTRA TILVALG: Le Contamines, Frankrig – skiløb, snowboard, afprøvning af egen undervisningserfaring og evt mulighed for isklatring, biatlon, off piste og Valle Blance (23 km lang off piste – Europas længste). Læs mere om denne her.
  • Skitur Trysil – alpinskiløb, snowboard eller telemark efter eget valg. Undervisning og mulighed for at gennemføre sidste del af skiinstruktøruddannelsen.
Play Video

Se video her

I ugerne på skolen vil undervisningen bestå af rigelige mængder skirelevant fysisk træning, udstyrslære, sikkerhedsovervejelser, introduktion til videoanalyser m.m.

Du tænker måske: ”Jeg syntes, det er vildt fedt at stå på ski/snowboard, men er jeg go’ nok til at blive instruktør?” Alle, der vælger at tage instruktøruddannelsen, består K1-kurset uanset egenfærdigheder! Med andre ord – du kan deltage, selvom du aldrig har stået på ski. (Det er dog en fordel, at du har stået på snowboard, hvis du overvejer at tage snowboard-instruktøruddannelsen).

Dine valgmuligheder hvis du vil arbejde med egenfærdigheder (uden instruktøruddannelse):

  • Alpin
  • Snowboard
  • Telemark
Play Video

Se videon: Bliv skiinstruktør på idrætshøjskole

Kontakt os for at høre mere

Gå ikke glip af andre vores andre eventyr

En stor del af det at gå på idrætshøjskole er også at rejse. Vi har forskellige rejser i vores forårs- og efterårsophold. Men der er helt sikkert en for dig.

Vælg mellem: Ski-/snowboardrejse til de franske alper, adventurerejse til Chamonix med mulighed for udfordringer på Mont Blanc, sol og sommer på Lanzarote og et fantastisk eventyr til Indonesien. Du kan godt begynde at glæde dig!

Play Video

Se alle rejser i én video

Få en rundvisning på NIH

At læse sig til livet på en idrætshøjskole kan være svært. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at komme på enten individuel digital rundvisning og/eller fysisk rundvisning. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Start eventuelt med at se vores rundvisningsfilm.