Skip to main content
search
Nyhed!

START PÅ NIH 🙌

Læs mere >

By 21. august 2019januar 31st, 2024No Comments
Højskoleelever - Nordjyllands Idrætshøjskole

Er du klar til idrætshøjskole?

Næste hold starter den 29. september 2019 og varer 12 uger frem til den 21. december 2019 – og vi har heldigvis plads til dig!

Fremtidige opstarter:

  • 5. januar til 27. juni  – 25 uger 
  • 23. februar til 27. juni – 18 uger (For dig, der ikke kan nå det til januar)

På NIH kommer du til at dyrke en masse idræt, lære nyt, flytte grænser, knytte nye venskaber og være en vigtig del af din ”nye familie” på højskolen. Med et højskoleophold på CV’et forbedrer du ligeledes dine chancer for at komme ind på drømmestudiet markant. Hvis du søger kvote 2, er det noget, der bliver prioriteret højt. Desuden har du også mulighed for at få hjælp af vores lærere til at skrive den helt rigtige ansøgning. Udover alt det fornuftige i et højskoleophold, så får du som bonus; dit livs oplevelse!

Vi rejser også ud i verden. I efteråret går turen til Chamonix i Frankring og Club La Santa. På forårsholdet går turen til Les Contamines og snebeklædte bjerge samt endnu en gang et smut til Club La Santa ☀️

Nordjyllands Idrætshøjskole er placeret i den smukke nordjyske natur med kun 16km til Vesterhavet og kun 20 minutter i tog/bil til Aalborg. Aalborg har desuden en lufthavn, hvor der dagligt er flere afgange til København.

Vi er altid klar til at hjælpe dig, så ring gerne til os på 98 82 53 00 eller skriv på info@nih.dk, hvis du fx har spørgsmål om fag, rejser, økonomi, elevsammensætning – eller hvis du ønsker en rundvisning. Du er altid velkommen på rundvisning når det passer dig 🙌

På Nordjyllands idrætshøjskole kan du vælge imellem ca. 50 forskellige fag, hvilket gør, at du kan sammensætte dit ophold efter dine interesser. Derudover rejser vi flere gange i løbet af et år, hvilket giver dig mulighed for at kombinere dit ophold på idrætshøjskolen med en masse fede rejser og oplevelser.

Vi håber at se dig på Nordjyllands Idrætshøjskole!

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her