Skip to main content
search
Nyhed!

RISAGER FONDEN DONERER 100.000 KR. TIL ROYAL RUN

Læs mere >

By 2. februar 2024No Comments
Krista og Hans Risagers Fond har doneret kr. 100.000 til NIH Støttekreds til brug for Royal Run 2024, der afholdes i Brønderslev 2. pinsedag med NIH Støttekredsen som løbsarrangør. Et løb for alle – ung som ældre – øvet og uøvet – men hvor bevægelse er i højsædet. Med 9.000 tilmeldte deltagere bliver løbet et af de største i købstadens historie.
På vegne af Støttekredsen og Royal Run Brønderslev takkede Jens Christian Larsen og Jesper Hardahl formanden for Risager Fonden, advokat Gert Storkborg mange gange.
På billedet ses også forstander for Nordjyllands Idrætshøjskole, Eva Terp-Hansen, da NIH naturligvis bliver en centralspiller i hele Royal Run Brønderslev.

Risager Fonden skriver selv følgende om deres donation:

Brønderslev er udpeget som én af de fem værtsbyer for Royal Run 2024. Brønderslev skal d. 20. maj 2024 (2. Pinsedag) lægge gader og stræder til det kongelige motionsløb Royal Run.

-Vi synes det er helt fantastisk, at det er lykkedes at få Royal Run til Brønderslev. Vi vil gerne være med til at sikre, at der i forbindelse med afviklingen af Royal Run i Brønderslev kan skabes en kæmpe folkefest i byen for både deltagerne/motionsløberne, publikum, børnene, de frivillige og hele Brønderslev. En folkefest med motion og bevægelse som omdrejningspunkt, og med fokus på mangfoldighed og fællesskaber. En dag, hvor rigtig mange motionister på tværs af alder og fysisk formåen samles til en aktiv dag, hvor både pulsen og humøret stiger.

-Vores donation skal gå til Royal Run i børnehøjde. Etablering af en børnezone, der skal huse sjove aktiviteter og underholdning for børn og familier i Hedelund/Rhododendronparken og langs løbsruterne, siger Gert Storkborg Jensen, formand for Krista og Hans Risagers Fond.

(Link: https://risagerfonden.dk/nyheder/ )

Leave a Reply

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her